Home Nieuws Contact Horeca

Tuinmeubelen Vandella

Design Tuinmeubelen, Lounge Meubelen, Tuindecoratie, Terrasverwarmers, Schaduwzeilen, Parasols & Hangparasols, Barbecues & Pizzaoven, Bio-ethanol Sfeervuren: u vindt het allemaal bij Vandella.

        

Tuinmeubelen Vandella - Publi reportageTuinmeubelen VANDELLA is een familiebedrijf dat zich uitsluitend concentreert op het bieden van een mooi en functioneel assortiment tuinmeubels.

De klemtoon ligt daarbij op een intense samenwerking met Europese fabrikanten die beschikken over een eigen en volledig geïntegreerd productieproces. Daardoor is de eindklant meteen verzekerd van een prima kwaliteit en een perfecte naservice.

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie het meest passende tuinmeubilair te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van de collecties die we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubelen, zodat u ze perfect en harmonieus kan integreren in uw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan uw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda.

Zeer belangrijk daarbij is de grote variëteit aan kleuren en afmetingen en dit zonder meerprijs. Vele van onze oplossingen zullen u effectief inspireren om maximaal buiten te vertoeven. Al of niet aan de slag met uw buitenkeuken.

Comfortabel buiten vertoeven vraagt ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom heeft Tuinmeubelen VANDELLA, een goede kennis opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.

Met 2 schitterende showrooms te Lochristi en te Maldegem, profileert Vandella zich als de vooraanstaande specialist inzake exclusieve tuinmeubelen in de regio’s rond Gent en Lokeren, rond Brugge en in het Meetjesland.

Ons karaktervol en exclusief buitenmeubilair doet dermate van zich spreken dat ons cliënteel ook van buiten de provincie Oost-Vlaanderen de weg weet te vinden. Wij danken onze klanten dan ook voor de spontane mond-aan-mond reclame die ons te beurt valt. 

Vestigingen

Vandella Lochristi

Antwerpsesteenweg 91
9080 Lochristi
Tel: 09/355.65.01

Vandella Maldegem

Vliegplein 56A
9990 Maldegem
Tel: 050/71.69.86