Tuinmeubelen Vandella | Een passie voor buitenmeubilair


 

Met 2 schitterende showrooms te Lochristi en te Maldegem, profileert Vandella zich als de vooraanstaande specialist inzake exclusieve tuinmeubelen in de regio’s rond Gent en Lokeren, rond Brugge en in het Meetjesland.

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie de meest passende tuinsettuintafeltuinstoeltuinbank of loungeset te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van de collecties die we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubels, zodat u ze perfect en harmonieus kan integreren in uw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan uw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda.

Zeer belangrijk daarbij is de grote variëteit aan kleuren en afmetingen en dit zonder meerprijs. Vele van onze oplossingen zullen u effectief inspireren om maximaal buiten te vertoeven. 

Naast een groot aanbod aan exclusieve en kwalitatieve design tuinmeubelen, vraagt comfortabel buiten vertoeven ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom hebben wij een uitstekende kennis opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.

Een hobbykok of houdt u van buiten koken? Laat u inspireren door ons outdoor cooking assortiment… u vindt bij ons houtgestookte ovens, pizza ovens, barbecues, vuurschalen en plancha’s (gas/elektriciteit).