Tuinmeubelen Vandella | Een passie voor buitenmeubilair

Design Tuinmeubelen, Lounge tuinmeubels, Tuindecoratie, Terrasverwarmers, Schaduwzeilen, Parasols & Hangparasols, Barbecues & Pizzaoven, Bio-ethanol Sfeervuren: u vindt het allemaal bij Vandella.


JAARLIJKS VERLOF: VANDELLA LOCHRISTI vanaf 21/08 tem 31/08. Terug open op 01/09.


Met 2 schitterende showrooms te Lochristi en te Maldegem, profileert Vandella zich als de vooraanstaande specialist inzake exclusieve tuinmeubelen in de regio’s rond Gent en Lokeren, rond Brugge en in het Meetjesland.

De klemtoon ligt daarbij op een intense samenwerking met Europese fabrikanten die beschikken over een eigen en volledig geïntegreerd productieproces. Daardoor is de eindklant meteen verzekerd van een prima kwaliteit en een perfecte naservice.

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie de meest passende tuinsettuintafeltuinstoeltuinbank of loungeset te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van de collecties die we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubels, zodat u ze perfect en harmonieus kan integreren in uw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan uw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda.

Zeer belangrijk daarbij is de grote variëteit aan kleuren en afmetingen en dit zonder meerprijs. Vele van onze oplossingen zullen u effectief inspireren om maximaal buiten te vertoeven. 

Ons karaktervol en exclusief buitenmeubilair doet dermate van zich spreken dat ons cliënteel ook van buiten de provincie Oost-Vlaanderen de weg weet te vinden. Wij danken onze klanten dan ook voor de spontane mond-aan-mond reclame die ons te beurt valt. 

Naast een groot aanbod aan exclusieve en kwalitatieve design tuinmeubelen, vraagt comfortabel buiten vertoeven ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom hebben wij een uitstekende kennis opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.