EGO Paris - Collectie: Kama

De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht en multifunctionaliteit om u ten volle buiten te doen Leven. Zie filmpje links om het kussensysteem te zien.

Met KAMA op uw dakterras, aan uw zwemvijver, aan uw zwembad of op uw smal appartementsterras zal u de geneugten van het buitenleven pas echt ontdekken.
Snel wat relaxen na een vermoeiende rit in de file, zonnebaden, gezellig samenzijn en tafelen, een werkvergadering buiten, rapporten uitschrijven en meteen ontspannen in de buitensfeer, ’s avonds je e-mails beantwoorden en vervolgens nog van de sterrenhemel genieten, een zalig ochtendontbijt, je partner eens goed verwennen met een voetmassage, het meesterwerk van je favoriete auteur herlezen, …De KAMA collectie voorziet in vier moduleerbare zitelementen (dyvan, meridienne, club en pouf) en in een keuze uit vier salontafels. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Dankzij hun ergonomische tafelbladen die zich ter hoogte van het middel ontplooien, bieden de moduleerbare lage tafels KAMA Quattro en Duo een comfortabel zitgemak in de canapés van de collectie.

De moduleerbare “DUO” tafel bestaat uit 2 beweeglijke bladen die het mogelijk maken om deze lage tafel te veranderen in echte maaltijd tafel voor gezellige tête-à-tête gesprekken in open lucht.

Dit seizoen zal een “DUO XS” versie eveneens de verzameling aanvullen, zodat ook elk klein en smal terras ingericht kan worden met deze functionele buitenmeubelen.

De moduleerbare “QUATTRO” tafel is samengesteld uit 4 beweeglijke bladen die op de ideale hoogte komen om met 4 tot 6 personen van een avondmaaltijd te genieten, te spelen, te werken…

Door middel van het kussenconcept wordt een interessante multifunctionaliteit gerealiseerd: een “sunlounger”(ligzetel) wordt omgetoverd tot een “divan” (sofa/canapé) voor 3 à 4 personen.
Het concept van ‘spelen met kussens’ en multifunctionaliteit wordt ook toegepast met de ‘Méridienne’ (kleine divan/sofa voor 2 personen) en de ‘Club’-zetel (1 persoon).
De collectie wordt compleet gemaakt met een dienblad en decoratiekussens.