Fermob - Tables for Friends | Nu ook via onze webshop

Nog enkele tafels op voorraad van de collectie Luxembourg (verschillende maten), Bellevie en Biarritz. Nu nog aan de prijs van 2017!!!OLERON

Oléron is een onderhoudsvriendelijke aluminium tafel (8 personen). Stoelen en armstoelen in aluminium met batyline voor een optimaal comfort en praktisch omdat ze stapelbaar zijn! Een eigentijdse collectie, om samen met vrienden en familie te genieten!

LUXEMBOURG

De welgekende en zeer ruime collectie van Fermob. Onderhoudsvriendelijk, comfort, aluminium en de volledige collectie in 24 kleuren.

CRAFT

Comfort en een ongelofelijke stabiliteit zijn de sleutelwoorden voor de Craft tafel van FERMOB. Met zijn royale tafelafmeting van 143x143cm, biedt deze tafel comfortabel plaats aan 8 gasten voor gezellige tafelmomenten vol vreugde en feestelijkheid. Verkrijgbaar in alle 24 kleuren.

COSTA

Costa is een héél uitgebreide collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud.

  • Stapelbare stoel / armstoel - verkrijgbaar in 11 FERMOB kleuren
  • Tafel 80x80cm of 160x80cm of verlengbare 160/240x90cm - verkrijgbaar in alle 24 FERMOB kleuren

BELLEVIE​

De collectie Bellevie van FERMOB biedt u vrolijke en gezellige tafelmomenten aan onder familie en/of vrienden. Eenvoud en lichtheid, zijn één van de redenen waarom de Bellevie collectie een plaats verdient op uw terras. Mix & match met de kleuren en creëer zo uw perfecte BELLEVIE tuinset.
Bestaande uit tafel 196x90cm - aluminium, Bank 161x41cm - zitvlak in staal / onderstel in aluminium

CARACTERE

De tafel Caractère is een gemakkelijke en plooibare tafel, voorzien van een gezellige indeling (128x128cm) en ontworpen met een tafelonderstel die maximale beenruimte aanbiedt. Deze royale eigenschappen maken van Caractère een eenvoudige en praktische tafel om buiten te leven.
Voor maximaal 8 personen, maar kan gecombineerd worden met 2 of 3 of… extra tafels om zo een lange zomer tegemoet te gaan met veel vrienden en familie. Verkrijgbaar in alle 24 FERMOB kleuren.

BIARRITZ

Deze strakke en riante tafel Biarritz is de familietafel bij uitstek. De tafel is verlengbaar van 200 naar 300cm en biedt hierdoor plaats aan een groot gezelschap. Verkrijgbaar in alle 24 FERMOB kleuren.

ROMANE

De tafels uit de collectie Romane stralen een apart karakter uit. Deze tafels vormen de perfecte familietafel door elegantie en stabiliteit. Naast 3 vaste tafelafmetingen biedt de collectie Romane ook een uitschuifbare tafel. In een mum van tijd verlengt u de tafel waar u veel feestelijke tafelmomenten kan aan beleven. Verkrijgbaar in alle 24 FERMOB kleuren.
Bestaande uit tafel met diameter 117cm of 137cm, tafel 180x100cm, uitschuifbare tafel 200/300x100cm