Home Nieuws Contact Horeca

Parasols en Hangparasols Glatz

GLATZ, Zwitserse precisie voor schaduwcreatie met parasols en hangparasols.

We willen met z’n allen de beste hangparasol voor de beste prijs. Een lage prijs is evenwel nog steeds te hoog als het gekozen product niet biedt wat het zou moeten bieden of als het veel te vroeg slijtageverschijnselen vertoont. Dat geldt des te meer voor de hangparasols die méér en méér in onze tuinen opduiken. Daarom zet Vandella voor u in 10 duidelijke punten op een rij waar u bij de aanschaffing van een vrijstaande of zogenaamde ‘hangparasol’ dient op te letten.

HANGPARASOLS - DE 10 AANDACHTSPUNTEN BIJ AANSCHAFFING

1. Kan de hangparasol in schuine stand geplaatst worden voor creatie van het passende schaduwoppervlak? Hoe eenvoudig en degelijk is dit?

2. Kan de hangparasol 360° roteren? Gaat dit makkelijk of is het een hele klus?

3. Sluit de hangparasol zich tegen de mast, zodat er makkelijk een beschermhoes over kan?

4. Hoe zit het met het bedieningscomfort? Test dit steeds zelf uit en ga de degelijkheid van de bewegende onderdelen goed na.

5. Hoe zit het met de bevestiging van de stof aan de baleinen? Zal de stof van het schermdeel door de tijd ook mooi opgespannen blijven staan?

6. Kleurkeuze: is de parasol verkrijgbaar in een kleur die harmonieert met uw omgeving of met het buitenmeubilair dat u reeds heeft?

7. Hoe zit het met de kwaliteit van de stof: UV bescherming, kleurvastheid, water- en vuilafstotend.

8. Welke is voor uw zonneterras de meest passende afmeting voor optimale schaduwcreatie van 's morgens tot 's avonds? Rond of vierkant? En in welke maat?

9. Zijn de correcte toebehoren voorhanden? Denk aan: passende bodemverankeringen, makkelijk aan te brengen beschermhoezen, voldoende stabiele voeten zodat het geheel niet omwaait bij de eerste windstoot.

10. Hoelang heeft de fabrikant en zijn verdeler ervaring met de fabricatie en plaatsing van hangparasols?


Paralos Glatz

Vestigingen

Vandella Lochristi

Antwerpsesteenweg 91
9080 Lochristi
Tel: 09/355.65.01

Vandella Maldegem

Vliegplein 56A
9990 Maldegem
Tel: 050/71.69.86