Glatz Parasols en Hangparasols

GLATZ Parasols, Zwitserse precisie voor schaduwcreatie met parasols en hangparasols.

Ons assortiment van Glatz parasols onderscheidt zich omdat het, getrouw aan onze filosofie van Europees fabrikaat, rechtstreeks wordt betrokken bij de fabrikant. Het volstaat om er onze referenties in de Horeca en in de Zorgcentra op na te slaan en u zal overtuigd zijn dat we in dit domein een stevige expertise hebben opgebouwd. Met name met de parasols van de Zwitserse fabrikant Glatz: zowel qua hangparasols (of vrijstaande parasols) als qua parasols met centrale mast. Het resultaat van een doorgedreven focus en zoektocht naar de beste kwaliteit bij de beste fabrikanten. Met service- en reparatievoorzieningen die we zelf kunnen uitvoeren na een intensieve training bij Glatz in Zwitserland.

We willen met z’n allen de beste hangparasol voor de beste prijs. Een lage prijs is evenwel nog steeds te hoog als het gekozen product niet biedt wat het zou moeten bieden of als het veel te vroeg slijtageverschijnselen vertoont. Dat geldt des te meer voor de hangparasols die méér en méér in onze tuinen opduiken. Daarom zet Vandella voor u in 10 duidelijke punten op een rij waar u bij de aanschaffing van een vrijstaande of zogenaamde ‘hangparasol’ dient op te letten.

TIP: Bekijk hier de 10 aandachtspunten waarmee u best rekening houdt, vooraleer u zich een hangparasol aanschaft. Klik hier om het PDF-bestand te downloaden.