Schaduwzeilen Ingenua By Umbrosa

De Ingenua schaduwzeilen creëeren een grote en flexibele schaduwpartij om voluit met familie of vrienden te genieten van je terras.

Op zoek naar een schaduwdoek? Bezoek Vandella en koop een schaduwzeil met topkwaliteit tegen een correcte prijs.

Dankzij het ingenieus schuifsysteem op aluminium palen, in combinatie met driehoekige, vierkante, rechthoekige of vijfhoekige spanzeilen, biedt Ingenua tal van posities. Zo kan u de gewenste schaduw in een handomdraai bepalen en creëert u een groot schaduwoppervlakte.

Ook bevestiging aan een muur of een boom in combinatie met 2, 3 of 4 palen behoort tot de mogelijkheden. Het schaduwdoek is makkelijk afneembaar van de bevestiging en kan u praktisch opbergen.

Met de schaduwzeilen van Ingenua geniet u van een zomer in stijl. Het is een apart design en zorgt door zijn vormgeving voor heel wat sfeervolle momenten

Een schaduwdoek kopen van Umbrosa is zonder twijfel een goede investering. Umbrosa streeft naar perfectie en dat ziet u aan de afwerking. Zij maken gebruik van een hoogwaardige kwaliteit en bieden een ruime kleurkeuze aan zodat een schaduwdoek in uw tuin een fleurige eye catcher is. Ook kan u opteren voor een subtielere kleurkeuze of een kleur die in harmonie is met uw tuinset.

Bij Vandella bent u aan het juiste adres om een schaduwdoek te kopen.