Flora Planters

Sinds 1875 heeft FLORA zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van duurzame tuinapparatuur van hoge kwaliteit. Ze maken producten die binnen- en buitenlandschappen ontwerpen en verbeteren. Ze creëren ruimtes met een natuurlijke sfeer in een architecturale omgeving.  Samen met hun ontwerpers presenteren ze een zorgvuldig doordacht en uitgebreid concept waarmee je de natuur in de architectuur kunt ervaren.

Collecties (klik op de naam voor meer info)

Dividers

Bekijk hier het gamma aan dividers van Flora !

Planter - Continuation

Planter in vier maten met optionele sokkelplaat, verzinkt plaatstaal, gepoedercoat lichtgrijs, diverse accessoires.

Trellises

Bekijk hier de collectie Trellises van Flora

Planter - Box

Planter in verschillende maten, één maat met vergrendelbare wielen, Cortenstaal of verzinkt plaatstaal, gepoedercoat lichtgrijs of zwart, verschillende soorten en accessoires.

Planters - Elevation

In zijn Parijse studio ontwikkelde Arik Levy het Elevation-concept. Je kunt midden in een groep van deze elementen een groene oase betreden.

Planters - Elmas

Elmas is een scheidingswand voor gebruik zowel binnen als buiten en biedt uitstekende bescherming tegen nieuwsgierige blikken.

Planters - Iris

Met zijn twaalf uitgebreide segmenten herinterpreteert Iris de afgeronde en conische vorm van een klassieke plantenbak.

Planters - Karpo

Karpo is een reeks van producten die volop mogelijkheden biedt voor persoonlijke wensen.

Planters - Octa

Het delicate ontwerp en de kleur geven Octa zijn unieke uitstraling. Dankzij de fijne, gestructureerde lijnen zet deze serie nieuwe normen voor een hoog niveau van esthetische kwaliteit in een elegante omgeving.

Planters - Thallo

Wanneer de moderne architectuur om minimalistische oplossingen voor groen vraagt, zal de familie Thallo zeker indruk maken met zijn functie en ontwerp.

Planters - Tracks

Dankzij de rechte basisvorm en de vier maten van Tracks is er bijna geen limiet aan de mogelijkheden om een ruimte te structureren.

Planters - UUU

De fijne structuur van de UUU-mandjes van Stefan Diez creëerde zowel een visuele dekking als mogelijkheden voor het positioneren van planten.