THERMA Terras- en windbescherming op maat.

Home

Met de Belgische fabrikant Therma kan Vandella u oplossingen aanbieden om windvrije zones te creëren op uw terras, en tegelijkertijd biedt het ook privacy indien u opteert voor acid glas.

De esthetische windschermen van Therma worden gemaakt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen, en zorgen ervoor dat u veel langer “windvrij” kan genieten van het buitenleven in uw tuin of op uw terras.

  • Vaste windschermen

Bescherm uzelf en uw gezelschap tegen wind of koude en kies een kwalitatief windscherm die vast blijft staan dmv stalen voeten.

U kiest uw compositie en ook uw favoriete design voor het windscherm.

  • Inklapbare en Mobiele windschermen

Indien u geen vast windscherm wenst dan is het inklapbaar systeem een praktische oplossing om ook zo een windvrije zone te creëren.

De inklapbare windschermen hebben een accordeonsysteem op wielen waardoor u de schermen gemakkelijk open of dicht plooit.

Uniek op de markt, is het verplaatsbaar windscherm Marseille die overal inzetbaar is daar waar u windvrij wenst te vertoeven.

Het windscherm is heel vlot dicht te plooien en gemakkelijk op te bergen.

  • Zitbanken en/of bloembakken in combinatie met windschermen

De zitelementen van Therma hebben een strak design en zijn steeds voorzien met een glasplaat waardoor u windvrij relaxt in uw tuin of op uw terras.

Om nog aangenamer buiten te vertoeven zijn er weerbestendige (Sunbrella) zit- en rugkussens verkrijgbaar die u extra comfort aanbieden.

Eveneens is er een zitelement verkrijgbaar in combinatie met een bloembak, die onderscheiden worden met de glasplaat in het midden.

Zo geniet u tegelijkertijd van een designvol meubel en groen op uw terras, én zorgt ook voor privacy.

Extra troef: Indien u het wenst te gebruiken voor verschillende zones op uw terras, is er optioneel een set wielen voor de elementen te verkrijgen.