EGO Paris Tuinmeubelen

Unieke flagshipstore van EGO Paris Tuinmeubelen bij Vandella te Lochristi en te Maldegem.

U kunt bij Tuinmeubelen Vandella de 7 collecties van EGO Paris – zijnde Kama, Tandem, Première, Kube, Extrados, Zamac, Hive en Cabines Gigognes – bekijken, uitproberen en dit in verschillende afwerkingen en kleuren.

EGO Paris staat er dan ook voor bekend de klanten de mogelijkheid te bieden om de tuinmeubelen een persoonlijke toets te geven. Een breed kleurengamma en een weloverwogen keuze aan nobele materialen als Aluminium, Corian, Batyline, Sunbrella, Teak, Keramiek… geeft de mogelijkheid de collecties naar ieders smaak en wens aan te passen.

Deze Franse fabrikant is een waar laboratorium van hedendaagse creaties die het buitenleven verheffen tot een levenskunst. Buitenleven met dezelfde “Art de Vivre” waarmee je binnen leeft; met dezelfde verfijning en klasse.

Vooral de multifunctionele buitensalons (KAMA) van EGO Paris zijn inmiddels een begrip en worden door onze klanten sterk gewaardeerd.

Collecties (Klik op de naam voor meer info)

EXTRADOS

Een multifunctionele tuintafel met inox structuur, dat je daarna zelf afwerkt met andere materialen zoals keramiek, aluminium en teak.

HIVE

HIVE omvat zitplaatsen die u kan plaatsen in tal van configuraties dankzij hun zeshoekige vorm. Perfect volgens uw wensen van het moment.

KAMA

De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht om u buiten te doen leven.

KUBE

Een multifunctionele ligzetel voor binnen, buiten of aan het zwembad. Zeer praktisch en snel opbergbaar.

PREMIERE

Knap gelijnde ligzetels en diverse tafels (rechthoekig, vierkant, rond of ovaal) met comfortabele stoelen en zetels. Ook een unieke multifunctionele verstelbare zetel.

PUZZLE

De collectie “PUZZLE” is het resultaat van een echte, technische uitdaging. Dit architectonische pronkstuk bevat vier lounge stoelen, twee ligzetels, twee lage tafels en een bijzettafel.

TANDEM

Gastvrijheid, sociaal tafelen: dat was de doelstelling bij het ontwerp van de eettafel die EGO Paris uitbracht.

ZAMAC

Strakvolle design hangmat.

CABINES GIGOGNES

Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras