EGO Paris – Collectie: Kama

De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht en multifunctionaliteit om u ten volle buiten te doen Leven. Zie filmpje om het kussensysteem te zien.

Met KAMA op uw dakterras, aan uw zwemvijver, aan uw zwembad of op uw smal appartementsterras zal u de geneugten van het buitenleven pas echt ontdekken.
Snel wat relaxen na een vermoeiende rit in de file, zonnebaden, gezellig samenzijn en tafelen, een werkvergadering buiten, rapporten uitschrijven en meteen ontspannen in de buitensfeer, ’s avonds je e-mails beantwoorden en vervolgens nog van de sterrenhemel genieten, een zalig ochtendontbijt, je partner eens goed verwennen met een voetmassage, het meesterwerk van je favoriete auteur herlezen, …

De KAMA collectie voorziet in vier moduleerbare zitelementen (dyvan, meridienne, club en pouf) en in een keuze uit vier salontafels. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Dankzij hun ergonomische tafelbladen die zich ter hoogte van het middel ontplooien, bieden de moduleerbare lage tafels KAMA Quattro en Duo een comfortabel zitgemak in de canapés van de collectie.

De moduleerbare “DUO” tafel bestaat uit 2 beweeglijke bladen die het mogelijk maken om deze lage tafel te veranderen in echte maaltijd tafel voor gezellige tête-à-tête gesprekken in open lucht.

Dit seizoen zal een “DUO XS” versie eveneens de verzameling aanvullen, zodat ook elk klein en smal terras ingericht kan worden met deze functionele buitenmeubelen.

De moduleerbare “QUATTRO” tafel is samengesteld uit 4 beweeglijke bladen die op de ideale hoogte komen om met 4 tot 6 personen van een avondmaaltijd te genieten, te spelen, te werken…

Door middel van het kussenconcept wordt een interessante multifunctionaliteit gerealiseerd: een “sunlounger”(ligzetel) wordt omgetoverd tot een “divan” (sofa/canapé) voor 3 à 4 personen.

Het concept van ‘spelen met kussens’ en multifunctionaliteit wordt ook toegepast met de ‘Méridienne’ (kleine divan/sofa voor 2 personen) en de ‘Club’-zetel (1 persoon).

De collectie wordt compleet gemaakt met een dienblad en decoratiekussens.

 Alle collecties van EGO PARIS

EXTRADOS
Een multifunctionele tuintafel met inox structuur, dat je daarna zelf afwerkt met andere materialen zoals keramiek, aluminium en teak.
HIVE
HIVE omvat zitplaatsen die u kan plaatsen in tal van configuraties dankzij hun zeshoekige vorm. Perfect volgens uw wensen van het moment.
KAMA
De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht om u buiten te doen leven.
KUBE
Een multifunctionele ligzetel voor binnen, buiten of aan het zwembad. Zeer praktisch en snel opbergbaar.
PREMIERE
Knap gelijnde ligzetels en diverse tafels (rechthoekig, vierkant, rond of ovaal) met comfortabele stoelen en zetels. Ook een unieke multifunctionele verstelbare zetel.
SUTRA
Door de vele aparte modules creëert u zelf uw gewenste lounge-opstelling, én uiteraard heeft u daarbij ook keuze uit tal van kleuren voor de outdoor-kussens en aluminium frames.
TANDEM
Gastvrijheid, sociaal tafelen: dat was de doelstelling bij het ontwerp van de eettafel die EGO Paris uitbracht.
ZAMAC
Strakvolle design hangmat.
CABINES GIGOGNES
Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras.
MARUMI
De serene en ronde vormen zijn zo uitnodigend dat je het comfort meteen wilt ervaren.