EGO Paris – Collectie: Tandem

Gastvrijheid, sociaal tafelen: dat was de doelstelling bij het ontwerp van de eettafel die EGO Paris uitbracht. Deze tafel is namelijk 120 cm breed en 166 cm lang en biedt zo als semi-vierkante tafel ruim plaats aan 8 personen. Met het optionele verlengstuk wordt ze dan 120 cm x 244 cm: 10 tot 12 genodigden. Met andere woorden, ruim plaats voor uw zomerschotels en gegarandeerd dat niemand de pointe van die prachtig vertelde mop mist!

De nieuwe tafels trekken de elegante TANDEM vormgeving door naar in oppervlakte beperkte buitenruimtes (waar 120 cm breedte niet mogelijk is).
EGO Paris biedt voor die situaties oplossingen met tafels die slechts 70 cm of 90 cm breed zijn. Bijvoorbeeld voor smalle maar lange terrassen.
De nieuwe tafels zijn in die zin op maat verkrijgbaar wat de lengte betreft: elke 20 cm vertrekkende van 90 cm lengte tot maximaal 310 cm.
Enkele mogelijkheden: van 70 cm x 90 cm tot 70 cm x 310 cm & van 90 cm x 90 cm tot 90 cm x 310 cm.
En voor personalisatie is het tafelblad verkrijgbaar in corian, teak of aluminium givré. Het frame in kleur naar keuze.
De ideale oplossing om zich aan alle ruimtes aan te passen!

De collectie TANDEM is ook:

– De beroemde duo ligbedden TANDEM, die bekroond werd met een Red Dot Design Award 2008 in de  categorie “Best of the Best” (o.a. voor hun gebruiksvriendelijkheid).
Dit geheel, verstelbaar aan de rug, kan in de positie tête-à-tête of zij aan zij geplaatst worden volgens het humeur of de lust van het moment.

– De lounge modules die het mogelijk maken om een volledige moduleerbare salon samen te stellen door met de 6 beschikbare elementen te spelen.

– De bar-collectie is samengesteld uit een hoge bartafel, een bank voor 3 personen en een kruk. De hoge tafel is verrijdbaar en kan gebruikt worden als cocktailbar voor aperitief of als tafel om te dineren.

Alle collecties van EGO PARIS

EXTRADOS
Een multifunctionele tuintafel met inox structuur, dat je daarna zelf afwerkt met andere materialen zoals keramiek, aluminium en teak.
HIVE
HIVE omvat zitplaatsen die u kan plaatsen in tal van configuraties dankzij hun zeshoekige vorm. Perfect volgens uw wensen van het moment.
KAMA
De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht om u buiten te doen leven.
KUBE
Een multifunctionele ligzetel voor binnen, buiten of aan het zwembad. Zeer praktisch en snel opbergbaar.
PREMIERE
Knap gelijnde ligzetels en diverse tafels (rechthoekig, vierkant, rond of ovaal) met comfortabele stoelen en zetels. Ook een unieke multifunctionele verstelbare zetel.
SUTRA
Door de vele aparte modules creëert u zelf uw gewenste lounge-opstelling, én uiteraard heeft u daarbij ook keuze uit tal van kleuren voor de outdoor-kussens en aluminium frames.
TANDEM
Gastvrijheid, sociaal tafelen: dat was de doelstelling bij het ontwerp van de eettafel die EGO Paris uitbracht.
ZAMAC
Strakvolle design hangmat.
CABINES GIGOGNES
Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras.
MARUMI
De serene en ronde vormen zijn zo uitnodigend dat je het comfort meteen wilt ervaren.