EMU Tuinmeubelen

EMU is een Italiaanse tuinmeubelfabrikant die zijn groeiend succes reeds 65 jaar dankt door zijn kwaliteitsvolle en sterke ontwerpen.

EMU is in eigen land heel sterk aanwezig, en ook internationaal van Europa, Amerika, Australië tot Aziatische landen. EMU focust zich op het maken van comfortabel en elegant buitenmeubilair in diverse stijlen die geschikt is voor allerlei omgevingen, zowel voor particulieren als voor de contractmarkt.

Bij het creëren van hun collecties werkt EMU samen met beroemde internationale ontwerpers en ontwerpbureaus. Zij wisselen voortdurend ideeën en ervaringen uit, en houden rekening met de stijltrends bij het ontwerpen van nieuwe collecties. De reeds bestaande collecties waarmee EMU zijn naam maakte zoals de collectie Ronda en Athena blijven klassieke toppers.

De meeste collecties van EMU zijn gemaakt in staal van uitmuntende kwaliteit, sommige ook in aluminium. De productie wordt gecontroleerd en beheerd door EMU zelf in Italië waardoor zij perfectie en kwaliteit kunnen garanderen.

De missie van het tuinmeubelbedrijf is om de Italiaanse levenswijze van “buitenleven in openlucht” bekend te maken over de hele wereld en toegankelijk voor iedereen, want EMU staat gekend voor haar prijs/kwaliteit.

Het creëren van unieke tuinmeubelen met respect voor het milieu daar hecht EMU veel belang aan, en dat combineren zij steeds met functionaliteit, kwaliteit en esthetische vormen.

Vandella presenteert een ruim EMU aanbod in de showroom zowel voor privé als horeca gelegenheden van tuinstoelen en tuintafels, tot relaxzetels en ligbedden.

Categorie

DINING
Bekijk hier de Dining collecties van EMU
LOUNGE & RELAX
Bekijk hier de lounge en relax collecties van EMU
ACCESSOIRES
Breng sfeer en gezelligheid met EMU verlichting.