Emu Tuinmeubelen – Dining Collecties

AERO:

Aero is een collectie die comfortabele stoelen, barstoelen en lage stoelen aanbiedt. Naast het ontspannende zitcomfort wordt deze collectie getypeerd door een opvallend design. De strakke lijnen ogen modern en stralen lichtheid uit.

ATHENA:

Een klassieke topper van EMU is de collectie Athena. Een tijdloos ontwerp in staal die perfect past in een stijlvolle setting. De sierlijke perforatie en gebogen vormen stralen pure elegantie uit.

Athena biedt een complete dining-set aan bestaande uit een stapelbare armstoel en een vaste of uitschuifbare tuintafel.

BRIDGE:

De stapelbare stoel en armstoel van de collectie Bridge heeft een veelzijdig ontwerp die perfect te combineren is met elke stijl van tuintafel. De collectie heeft ook een vaste en uitschuifbare tuintafel, maar de comfortabele (arm)stoel kan ook in combinatie met de tuintafel uit de collectie Round.

CAMBI:

De collectie Cambi heeft tot wel 10 tuintafels in assortiment waardoor er steeds een geschikte afmeting is om in een kleinere of grotere omgeving te plaatsen. Van 3 vierkante, 3 ronde, tot 4 rechthoekige tafelafmetingen. Het design van de tafel Cambi is licht door de perforatie in het tafelblad en het fijne tafelframe.

DARWIN:

De collectie Darwin biedt een uitgebreide dining- collectie, maar ook lounge-collectie.

In de showroom presenteert Vandella de stapelbare armstoel en tafel met kantelbaar tafelblad. De succesvolle collectie Darwin weet particulieren, als de contract-markt te bekoren met  uitzonderlijke stijl die geschikt is voor allerlei inrichtingen, én een topper qua prijs/kwaliteit.

HEAVEN:

Heaven, de naam omschrijft de collectie … Deze collectie is hemels op alle gebieden. De stapelbare stoel en tafel oogt pure elegantie uit. Een uniek design die haar weet te onderscheiden door het dunne geweven in stalen frame. De tafel Heaven wordt gecombineerd met een transparant glazen blad, of smoke-kleur voor een nog unieker design te creëren.

MODERN:

Zachte en golvende lijnen typeren de stapelbare (arm)stoel Modern. Het golvende frame wordt gecombineerd met een aparte perforatie waardoor de collectie Modern uniek is in haar soort, én een echte eyecatcher is aan elke soort tuintafel.

RONDA:

Dé meest gekende en dé bestverkochte klassieker van Emu is de stapelbare (arm)stoel Ronda. Met wereldwijd meer dan twee miljoen verkochte exemplaren dankt de collectie Ronda haar succes door een ontwerp die pure eenvoud uitstraalt. De elegante en sobere lijnen zijn prijs/kwaliteit zeer geschikt voor horeca-projecten, maar uiteraard ook voor particulieren.

ROUND:

De collectie Round geeft haar voorkeur aan stapelbare (arm)stoelen met afgeronde vormen die een typerend design heeft door de luchtige perforatie. De collectie Round heeft ook vaste en uitschuifbare tafels die een zeer strak design hebben en die mooi zijn in al hun eenvoud.

Ontdek ook de lounge- en relaxcollectie Round.

SEGNO:

De stapelbare stoelen en armstoelen Segno zijn opvallend door het horizontaal lijnmotief. Verkrijgbaar in staal, of in de combinatie staal frame met teak zitting en rug. De Segno is een comfortabele (arm)stoel voor de liefhebbers die houden van eenvoud.

SNOOZE:

Snooze is een memorabel ontwerp gebaseerd op de klassieke regisseurzetel maar in een vernieuwde hippe versie. De opvouwbare fauteuil is uiterst praktisch en verkrijgbaar in levendige kleurcombinaties.

Ontdek ook de lounge- en relaxcollectie Snooze.

STAR:

De collectie Star omvat stapelbare (arm)stoelen en tafels. Star is de perfecte oplossing om stijl en een persoonlijk karakter te geven in uw tuin, terras of balkon. Een eenvoudige moderne stijl, tijdloze vormen en in vele kleuren beschikbaar… Dit zijn de kenmerken die de Star collectie typeren.

THOR:

De stapelbare zitcollectie Thor, bestaande uit een stoel en kruk, heeft een authentiek karakter met een vernieuwend en modern design. De stoel Thor is ook ideaal voor de contractmarkt.

URBAN:

De collectie Urban omvat een stapelbare (armstoel) en een tafel 80*80cm. Het in aluminium buitenmeubilair is UV-bestendig, praktisch, licht en levendig door de vele vrolijke kleuren.

Categorie

DINING
Bekijk hier de Dining collecties van EMU
LOUNGE & RELAX
Bekijk hier de lounge en relax collecties van EMU
ACCESSOIRES
Breng sfeer en gezelligheid met EMU verlichting.