Emu Tuinmeubelen – Lounge & Relax meubelen

BAHAMA:

De klassieke strandstoel omgetoverd tot een modern design, én verkrijgbaar in vele kleuren. Met behoudt aan comfort en lichtheid is Bahama de perfecte plooibare relaxstoel voor in de zomer !

HOLLY:

De ligzetel Holly is een luchtig en eenvoudig ontwerp, met een vleugje vernieuwende originaliteit. Holly is gemaakt in aluminium, gecombineerd met bekleding in textilyne, wat de ligzetel uiterst licht maakt. En bovendien heel gemakkelijk te verplaatsen door de subtiele wielen.

ROUND:

De collectie Round geeft haar voorkeur aan stapelbare loungezetels en ligbedden met afgeronde vormen die een typerend design hebben door de luchtige perforatie. Een zeer apart en tijdloos design die mooi is in alle eenvoud.

SHINE:

De ligzetel Shine in aluminium is zeer licht maar is heel stevig en straalt dit ook uit door haar volle lijnen. Een moderne en strakke ligzetel die pure elegantie uitstraalt.

SNOOZE:

De musthave voor in de zomer is de plooibare relaxstoel Snooze. Gebaseerd op het design van een klassieke strandstoel, is de Snooze nog comfortabeler door het royale zitvlak waardoor u aangenamer relaxt. De relaxstoel is te positioneren in 2 standen en is verkrijgbaar in levendige kleurcombinaties.

TERRAMARE:

Vandella presenteert de lage tafels uit de collectie Terramare. De tafeltjes, verkrijgbaar in 3 afmetingen, weten u te charmeren door de aantrekkelijke en originele vormen. De combinatie van een licht aluminium frame met unieke gemarmerde tafelbladen in keramiek.

VETTA:

Een designkoord, staal en textilyne… De combinatie van deze 3 duurzame materialen maken van de plooibare deck chair Vetta een echte eyecatcher. De deck chair kan in 2 verschillende posities geplaatst worden waardoor u in alle comfort kan genieten. Vetta is verkrijgbaar in 6 tijdloze kleurcombinaties.

YARD:

De collectie Yard is een collectie die zowel een dining- als een lounge-set in assortiment heeft. Vandella etaleert in de showroom de uiterst comfortabele lounge-zetels. De geweven elastische banden worden verbonden met het fijne aluminium frame. De combinatie van deze 2 materialen zorgen voor een apart design. De lounge Yard heeft een stapelbare lage zetel en banquette in assortiment. De kleine bijzettafeltjes, in ronde of vierkante tafelafmetingen verkrijgbaar, dragen bij tot een hele cosy lounge-set.

Categorie

DINING
Bekijk hier de Dining collecties van EMU
LOUNGE & RELAX
Bekijk hier de lounge en relax collecties van EMU
ACCESSOIRES
Breng sfeer en gezelligheid met EMU verlichting.