Fast Tuinmeubelen

FAST, Outdoor Lifestyle made in Italy.

Een selectie FAST tuinstoelen zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.

Met trots en enthousiasme presenteert Vandella de tuinmeubelcollecties van FAST in de showroom. De doelstellingen van FAST past perfect binnen de visie van Vandella. FAST creërt tuin- en terrasmeubilair voor iedereen die houdt van het buitenleven, voor iedereen die houdt om in de buitenlucht in  stijl te genieten, en voor iedereen die houdt van functioneel en comfortabel design.

Elk seizoen opnieuw pakt FAST uit met unieke collecties die passen in elke stijl van woning. Van een residentie, stadstuin, tot een moderne of rustieke villa. De keuze is veelzijdig en steeds uiterst goed afgewerkt. Het Italiaanse tuinmeubilair in aluminium is heel gebruiksvriendelijk en weerbestendig, én dus ideaal om in openlucht het hele jaar door buiten te laten staan.

Kortom: stevig buitenmeubilair die comfort en schoonheid combineert. In de showroom staat een selectie van FAST zijn top-collecties.

FOREST:

De collectie Forest van FAST blijft de bestseller sedert de lancering ervan in 2007.

Forest, een collectie in gegoten aluminium, bestaande uit een stapelstoel, armstoel, barstoel en nieuw voor 2019 is de lage loungezetel. Deze bestseller dankt zijn succes door haar het silhouet die geïnspireerd is op de vormen van de natuur.

TAFEL AllSize by Fast (NEW 2020)

De nieuwe tafelcollectie AllSize omvat standaardafmetingen, maar zoals de naam reeds verklapt, zijn tafels op maat ook mogelijk “All Sizes”.

De standaardafmetingen zijn aanpasbaar, zowel qua hoogte, breedte als lengte.  FAST omarmt alweer een stevige tafel, maar in een andere stijl en elegantie.
Het verfijnde tafelonderstel in geëxtrudeerd aluminium draagt een dun zwevend tafelblad dat te verkrijgen is in gelakt aluminium, speckled aluminium (steeneffect) of in keramiek.

ZEBRA:

De Zebra-collectie omvat een stapelbare stoel en armstoel, en ook een loungestoel. Deze kan u perfect combineren met de bijhorende tafels uit de collectie Zebra. Van kleinere (bijzet)tafels tot de tafel Up&Down. Deze laatste tafelis de allrounder van alle collecties die FAST in het gamma heeft. Een vierkante tafel (140 of 160cm) die 3 verschillende tafelhoogtes heeft (45/67/74cm) en die u heel gemakkelijk en snel kan omtoveren van lage loungetafel tot dining-tafel. Zebra is een duurzaam in gegoten aluminium collectie die zeer sterk en stabiel is.

NIWA:

Niwa presenteert een in aluminium stoel en barstoel. Niwa straalt luxe uit en is door zijn eenvoud combineerbaar met diverse tafelstijlen

RION:

Rion heeft in collectie een stapelbare stoel en een stapelbare armstoel die u extra comfort biedt door de armleuningen.  De collectie Rion wordt getypeerd door de lichte verticale lijnen. Het luchtig en elegant design in aluminium is een onderhoudsvriendelijke stoel die perfect past bij elke stijl van tafel en woning.

EASY:

De aluminium collectie Easy bestaat zowel uit een stapelbare stoel en armstoel, als uit een uitgebreide reeks tuintafels. De (arm)stoelen kan u combineren met de bijhorende tafel maar past door haar sober design met horizontale lijnen eveneens bij andere tafelstijlen. Idem voor de tafel Easy die mooi is in al haar eenvoud en de perfecte passe-partout bij elke stijl van tuinstoel.. Deze uitermate stevige tafel in aluminium kan u verkrijgen in wel 6 tafelafmetingen.

MOAI:

In 2018 werd de nieuwe tafel Moai geïntroduceerd, een stevige tafel in gegoten aluminium die een elegante uitstraling heeft door het slanke tafelframe. Sedert 2018 is er reeds keuze uit 5 tafelafmetingen die u in de 12 FAST kleuren kan verkrijgen. Na het succes in 2018 werd de keuze uitgebreid. Zo is er vanaf 2019 ook de mogelijheid om het tafelframe in aluminium te combineren met een tafelblad in keramiek (keuze uit 3 kleuren).

GRANDE ARCHE:

De stevige tafel Grande Arche is de enige tafel uit de tafelcollecties van FAST die u in een uitschuifbare versie kan verkrijgen, maar ook in één vaste tafelafmeting.

U heeft daarbij keuze uit 2 uitschuifbare tafelafmeting, waarvan de grootste een maximum tafelafmeting heeft tot wel 320cm. De ideale tuintafel voor koppels en gezinnen die toch graag vrienden en familie uitnodigen om comfortabel buiten te dineren. In een mum van tijd schuif je de tafel uit van de minimumlengte naar de maximumlengte.

RADICE QUADRA:

De tafelcollectie Radice Quadra bestaat uit een reeks elegante tafels waarbij u keuze heeft uit 8 tafelafmetingen. Radice Quadra, geïnspireerd op de vierkantswortel, is een bijzondere tafel met een moderne uitstraling die u kan combineren met alle stijlen van stoelen die FAST in collectie heeft.

SOCIAL COLLECTION:

Deze collectie biedt een reeks tafels aan in aluminium die u vrij samenstelt. U kiest de vorm, kleur en tafelafmeting die u het best schikt. En daarbij heeft u eveneens keuze uit diverse tafelonderstellen, plooibaar of niet plooibaar. Sociale tafels met kleinere afmetingen in assortiment, perfect voor kleinere terrassen of om een gezellig plekje te creëren in de tuin.