Fermob – Pasaïa | nu ook via onze webshop

De PASAIA tuindouche van FERMOB: Deze buitendouche van Fermob is een esthetische voltreffer.

De douche kan eenvoudig en in alle vrijheid om het even waar geplaatst worden. De aansluiting gebeurd middels een eenvoudige tuinslang.

De structuur is in aluminium. Enkel beschikbaar in de kleur muscade.

Alle collecties van FERMOB

1900
Voor een vleugje romantiek te creëren in jouw tuin pakt Fermob uit met het exclusieve design 1900.
ACCESSOIRES
Accessoires ter aanvulling van het Fermob tuinmeubilair. Denk maar aan zitkussens en decoratiekussens, tafeldecoratie, strandaccessoires, …
ALIZE
Deze collectie is vervaardigd in aluminium waardoor extreme lichtheid je aantrekt en jouw aandacht wint door het uitzonderlijke design.
BALAD LAMP
Balad (van het Franse werkwoord se balader) is een mobiele en trendy tuinlamp van Fermob. Met zijn lichtgewicht is de Balad tuinlamp uitermate stevig, water- en outdoorproof.
BANKEN
Knap gelijnde banken die aangenaam zitten en mooi ogen.
BELLEVIE
Bellevie van Fermob is een uiterst comfortabel design. Met hun elegante rondingen, en zeer strakke stabiele basis vormt de collectie Bellevie de perfecte outdoor-set voor op uw terras.
BISTRO
Bistro is een eenvoudig design die barst van vreugde en heeft na al die jaren niet van zijn charme en authenticiteit verloren.
COSTA
Costa is een héél uitgebreide collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud
DUNE
De plooistoel Dune is een moderne heruitvinding van de plooistoel Bistro. Dune combineert eenvoud met comfort en is kenmerkend door zijn elegante bochten.
FACTO
Facto, bestaande uit een stapelbare stoel en barstoel, is een collectie in staal die ontworpen is door de ontwerper Patrick Jouin.
FLOWER
De collectie Flower barst van inspiratie en “Joie de Vivre” ! Dankzij de retro-stijl en moderne lijnen is Flower een collectie die uiterst charmant en verleidelijk is.
LATITUDE
Latitude, een ontwerp van Pascal Mourgue, combineert eenvoud met comfort en lichtheid. Met zijn vloeiende lijnen is deze collectie uiterst licht, compact en plooibaar.
LUXEMBOURG
De “legendarische” stoelen Luxembourg, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!
LUXEMBOURG KID
Luxembourg Kid is de aangepaste mini-versie voor kinderen – geïnspireerd op de legendarische Luxembourg collectie.
MONCEAU
Deze unieke metalen tuinmeubelen zijn gekenmerkt door hun stevigheid en design.
MONTMARTRE
Met de collectie Montmartre van FERMOB, creëer je een stukje Frankrijk in jouw eigen tuin of terras. Montmarte is een traditioneel en idyllisch design die karakter uitstraalt.
OLERON
Oléron is een nieuwe aluminium collectie van Fermob bestaande uit een zéér stabiele tafel (8 personen) en stapelbare (arm)stoelen.
OPERA
Lichtheid en elegantie zijn de sleutelwoorden van de tafelcollectie Opéra. Van klassiek, retro tot ultra-modern… De tafels lenen zich voor alle stijlen.
PASSAIA
De PASAIA tuindouche van FERMOB: Deze buitendouche van Fermob is een esthetische voltreffer.
PLEIN AIR
De designer Pascal Mourgue heeft de collectie Plein Air ontworpen met als doel: een meubel maken om perfect mee te genieten van de frisse lucht.
RENDEZ VOUS
Rendez-Vous is een collectie met een vleugje traditie gecombineerd met creative lijnen en elegante perforaties.
SIXTIES
Sixties is een compacte lounge collectie waar zowel jong als oud comfortabele relax momenten in beleeft. Heerlijk vertoeven is het één van de lounge modellen Sixties.
SURPRISING
De collectie Surprising is een gedurfd ontwerp. De aantrekkelijke tafel (120x77cm ! ) vormt een prachtig geheel met de elegante stoel Surprising.
TABLE FOR FRIENDS
Nog enkele tafels op voorraad van de collectie Luxembourg (verschillende maten), Bellevie en Biarritz.