Royal Botania Tuinmeubelen  – Beperkt aantal artikelen bestelbaar in de webshop

Royal Botania is een Belgisch merk, in 1992 opgericht. Het merk staat synoniem voor luxe, kwaliteit en elegant design – in alle facetten. Het tuinmeubilair is een mix van precisie en functionaliteit, van het minimale en maximale. Een combinatie waar wij van houden.

Royal Botania Tuinmeubelen

Dit luxueuze én Belgisch topmerk – Royal Botania – in outdoor furniture dankt zijn wereldwijde succes aan zijn uitgebreid gamma tuinmeubilair van een uitzonderlijke kwaliteit. De collecties worden geapprecieerd door de liefhebbers die oog hebben voor esthetische verfijning. Door het samenbrengen van kwaliteit en functionaliteit wordt voldaan aan de hoogste eisen van onze klanten. Steeds met oog voor schoonheid beantwoorden de collecties van Royal Botania aan de vele wensen om een zeer comfortabele en aangename buitenomgeving te creëren.

Als het gaat om het materiaalgebruik, is alleen het beste goed genoeg. Kwaliteit, daar streeft Royal Botania telkens naartoe, én met succes. Want de collecties van Royal Botania worden wereldwijd verkocht. Daarmee is extra duidelijk naar voren gekomen dat de tuinmeubelen bestand zijn tegen verschillende, soms extreme, weersinvloeden. Denk maar aan de hitte in Dubai, de Canadese winters, de hoge UV blootstelling in Australië, én zeker ook ons Belgisch “klimaat”.

Alle collecties kenmerken zich door fraaien lijnen. Streng geselecteerde en duurzame materialen worden er steeds gebruikt. Royal Botania biedt collecties aan in inox / roestvrijstaal, aluminium, teak. En dit al dan niet in combinatie met glas of keramiek. Ook voor de afwerking van de ligbedden, loungesets, … maakt Royal Botania gebruik van hoogstaande materialen zoals Batyline en Sunbrella.

Daarnaast geeft dit luxueuze Belgisch topmerk ook de keuze aan de klant om zelf hun kleurcombinaties te kiezen zodat de dining set en/of lounge set perfect past bij de stijl van uw woning

De collecties van Royal Botania zijn zeer uitgebreid. Van eetsets tot loungemeubelen, van ligbedden tot relaxzetels. Zelfs beschermhoezen, outdoor-tapijten, buitenverlichting en parasols bieden zij aan in hun ruim assortiment. Werkelijk alles om uw tuin / terras compleet te maken in alle stijl en luxe, en met alle comfort en kwaliteit.

Collecties

ALURA
De aluminium collectie ALURA, bestaande uit armstoelen en ligbedden, scoort op heel wat belangrijke factoren.
BEACHER
Eens u kennis heeft gemaakt met de BEACHER van Royal Botania denkt u zeker niet meer aan de klassieke strandstoel.
LAZY
Lounge meubelen, collectie LAZY is een knap en luxueus concept. In een oogopslag wordt het duidelijk dat deze lounge naast zijn strak design ook een subliem zitcomfort heeft.
ZIDIZ
Bekijk hier de collectie ZIDIZ
U-NITE
Bekijk hier de collectie van de tuintafel U-NITE
JIVE
Bekijk hier de collectie van de unieke design stoel JIVE
LIGHTING
Bekijk hier onze collectie tuinverlichting van Royal Botania.
LITTLE L
De verfijnde details van het tuinmeubilair LITTLE-L kunnen u zeker en vast bekoren. Het minimalistisch design van de collectie LITTLE-L is een ware streling voor het oog.
NINIX
NINIX is een collectie tuinmeubelen waar er gekozen werd om gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat is een uitstekend en verfijnd design.
OZON
De collectie OZON is een prachtig design die jong en oud weet te bekoren. Deze luxueuze collectie straalt met zijn moderne lijnen een ware klasse uit.
QT TABOELA
De tuinstoelen en ligzetels uit de collectie QT toveren uw tuin om tot een luxueuze omgeving.