Royal Botania – Collectie Jive

Als u op zoek bent naar de perfecte tuinstoel, die eveneens mooi en opvallend is, maak dan kennis met de Jive armstoel van Royal Botania.

Jive combineert de materialen teakhout, aluminium en Olefin vezel (= een krachtige synthetische vezel van polyethylene die kleurvast is onderhoudsvriendelijk) op een harmonieuze wijze.

Het resultaat is een uitnodigende, comfortabele en prachtige stoel. De Jive stoel combineert verschillende materiaalsoorten waardoor deze een “passe partout” is.

Van een tafel in teak, tot een modernere tafel in aluminium. Wij combineren Jive graag met de tafel Zidiz of de tafel U-nite van Royal Botania om een luxueuze en uiterst comfortabele dining-set te creëren.

Alle collecties van ROYAL BOTANIA

ALURA
De aluminium collectie ALURA, bestaande uit armstoelen en ligbedden, scoort op heel wat belangrijke factoren.
BEACHER
Eens u kennis heeft gemaakt met de BEACHER van Royal Botania denkt u zeker niet meer aan de klassieke strandstoel.
LAZY
Lounge meubelen, collectie LAZY is een knap en luxueus concept. In een oogopslag wordt het duidelijk dat deze lounge naast zijn strak design ook een subliem zitcomfort heeft.
ZIDIZ
Bekijk hier de collectie ZIDIZ
U-NITE
Bekijk hier de collectie van de tuintafel U-NITE
JIVE
Bekijk hier de collectie van de unieke design stoel JIVE
LIGHTING
Bekijk hier onze collectie tuinverlichting van Royal Botania.
LITTLE L
De verfijnde details van het tuinmeubilair LITTLE-L kunnen u zeker en vast bekoren. Het minimalistisch design van de collectie LITTLE-L is een ware streling voor het oog.
NINIX
NINIX is een collectie tuinmeubelen waar er gekozen werd om gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat is een uitstekend en verfijnd design.
OZON
De collectie OZON is een prachtig design die jong en oud weet te bekoren. Deze luxueuze collectie straalt met zijn moderne lijnen een ware klasse uit.
QT TABOELA
De tuinstoelen en ligzetels uit de collectie QT toveren uw tuin om tot een luxueuze omgeving.