Royal Botania – Collectie U-Nite

Een high-end outdoor tafelcollectie dat is de tafel U-Nite van Royal Botania met bijna onbeperkte keuzes in afmeting, kleur en afwerking.

Het lichte frame kan u verkrijgen in teak of gelakt aluminium. Dit in combinatie met een tafelblad in teak of in keramiek, waarbij u keuze heeft uit maar liefst 8 keramiekkleuren.

Schitterende materialen die uitstekend presteren bij alle weeromstandigheden én uiterst onderhoudsvriendelijk.

Ongeacht hoe groot uw buitenruimte is, biedt de tafelcollectie U-Nite u 5 tafelafmetingen aan, variërend van vierkant tot rechthoekig.

Zoek naar stoelen die harmoniëren en die uw tuintafel dat extraatje meer geven. Wij combineren de U-Nite graag met de comfortabele tuinstoelen Jive en Alura van Royal Botania.

Alle collecties van ROYAL BOTANIA

ALURA
De aluminium collectie ALURA, bestaande uit armstoelen en ligbedden, scoort op heel wat belangrijke factoren.
BEACHER
Eens u kennis heeft gemaakt met de BEACHER van Royal Botania denkt u zeker niet meer aan de klassieke strandstoel.
LAZY
Lounge meubelen, collectie LAZY is een knap en luxueus concept. In een oogopslag wordt het duidelijk dat deze lounge naast zijn strak design ook een subliem zitcomfort heeft.
ZIDIZ
Bekijk hier de collectie ZIDIZ
U-NITE
Bekijk hier de collectie van de tuintafel U-NITE
JIVE
Bekijk hier de collectie van de unieke design stoel JIVE
LIGHTING
Bekijk hier onze collectie tuinverlichting van Royal Botania.
LITTLE L
De verfijnde details van het tuinmeubilair LITTLE-L kunnen u zeker en vast bekoren. Het minimalistisch design van de collectie LITTLE-L is een ware streling voor het oog.
NINIX
NINIX is een collectie tuinmeubelen waar er gekozen werd om gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat is een uitstekend en verfijnd design.
OZON
De collectie OZON is een prachtig design die jong en oud weet te bekoren. Deze luxueuze collectie straalt met zijn moderne lijnen een ware klasse uit.
QT TABOELA
De tuinstoelen en ligzetels uit de collectie QT toveren uw tuin om tot een luxueuze omgeving.