Royal Botania Tuinmeubelen 

Royal Botania, Belgische fabrikant van exclusieve tuinmeubelen, dankt zijn wereldwijde succes aan zijn uitgebreide gamma tuinmeubilair van een uitzonderlijke kwaliteit. Streng geselecteerde materialen zoals inox, glas en teak in de mooiste kleurcombinaties zorgen ervoor dat u extra comfortabel in uw tuin kunt genieten.

Royal Botania creëerde voor liefhebbers van esthetische verfijning een collectie uitzonderlijke tuinmeubelen. Door het samenbrengen van precisie en functionaliteit wordt voldaan aan de hoogste eisen van onze klanten.

Collecties (klik op de naam voor meer info)

Alura

De aluminium collectie ALURA, bestaande uit armstoelen en ligbedden, scoort op heel wat belangrijke factoren.

Beacher

Eens u kennis heeft gemaakt met de BEACHER van Royal Botania denkt u zeker niet meer aan de klassieke strandstoel.

Lazy

Lounge meubelen, collectie LAZY is een knap en luxueus concept. In een oogopslag wordt het duidelijk dat deze lounge naast zijn strak design ook een subliem zitcomfort heeft.

Lighting

Bekijk hier onze collectie tuinverlichting van Royal Botania.

Little L

De verfijnde details van het tuinmeubilair LITTLE-L kunnen u zeker en vast bekoren. Het minimalistisch design van de collectie LITTLE-L is een ware streling voor het oog.

Ninix

NINIX is een collectie tuinmeubelen waar er gekozen werd om gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat is een uitstekend en verfijnd design.

Ozon

De collectie OZON is een prachtig design die jong en oud weet te bekoren. Deze luxueuze collectie straalt met zijn moderne lijnen een ware klasse uit.

QT Taboela

De tuinstoelen en ligzetels uit de collectie QT toveren uw tuin om tot een luxueuze omgeving.