Fontana Forni – Barbecues op hout/houtskool

Een lijn van barbecues op hout/houtskool ontworpen voor professionals maar tevens zeergeschikt voor de enthousiaste thuisgebruiker. Gemaakt uit het beste en meest robuust staal. De barbecues van Fontana worden zo vervaardigd dat ze bestand zijn tegen de hoogste belastingen en de beste kookresultaten leveren.

Alle barbecues van Fontana zijn voorgemonteerd vanaf de fabriek en gemaakt om de gebruiker alle comfort en veiligheid te bieden.

Open of gesloten barbecue met extra versterkte grill en vuurvaste steens bekleding. Leverbaar in twee modellen met 80×40 cm en 110×40 cm bak oppervlak. De barbecue is vervaardigd uit staal en roestvrij staal met twee praktische opvouwbare werkbladen en een 4 wiels trolley waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is.

De grills zijn voorzien van een druippan om de kookvetten te verzamelen, met een bakplaats die is afgewerkt in vuurvaste stenen waardoor de calorische capaciteit van de kolen wordt vergroot, warmte langer wordt afgegeven en het houtverbruik daalt. De roestvrij stalen grill roosters voeren het bakvet af waardoor het ontvlammen van de kolen, door druppelend vet, wordt voorkomen.

De houthouder, gescheiden van de bakplaats, maakt continue de benodigde houtskool aan. Hiermee wordt een te kort aan kolen zoals gebruikelijk bij een traditionele barbecue voorkomen. Daarnaast maakt het systeem indirect bakken middels een spies of de verticale bak methode mogelijk.

De grill is in tweeën gedeeld waardoor u ook voor een beperkt aantal gasten kunt bakken en u daarna niet de gehele barbecue hoeft schoon te maken. Bovendien maakt deze oplossing het mogelijk om gelijktijdig verschillende gerechten te bereiden op andere temperaturen en verschillende kooktijden. Hierdoor kunt u deze gerechten toch op hetzelfde moment opdienen.

Dit zijn slechts enkele functies waarin we tegemoet komen aan de eisen van barbecuegebruikers en barbecue liefhebbers.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Fontana Forni - houtskool barbecue

Fontana Forni - houtskool barbecue

Fontana Forni - houtskool barbecue

Fontana Forni - houtskool barbecue

Fontana Forni - houtskool barbecue

Fontana Forni - houtskool barbecue