Over Vandella

Vandella is dé specialist in exclusieve, Europese tuinmeubelen met een ruim kwalitatief assortiment. Laat je inspireren in onze 2 schitterende showrooms te Lochristi en Maldegem. Met meer dan 45 jaar ervaring ondersteunt het Vandella team je met professioneel advies op maat aangepast aan jouw noden en wensen

Onze doelstelling is om voor jouw situatie, noden en wensen de meest passende tuinset, tuintafel, tuinstoel, tuinbank of loungeset aan te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras.

Essentieel daarbij is de grote variëteit aan kleuren, materiaalcombinaties en afmetingen. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van het assortiment dat we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubels, zodat je ze perfect en harmonieus kan integreren in jouw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan jouw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda.

Naast een groot aanbod aan exclusieve en kwalitatieve design tuinmeubelen, vraagt comfortabel buiten vertoeven ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom hebben wij een uitstekende expertise opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.

Een hobbykok of houdt u van buiten koken? Laat u dan inspireren door ons outdoor cooking assortiment… u vindt bij ons houtgestookte ovens, pizzaovens, TigerFire barbecues, vuurschalen en plancha’s (gas/elektriciteit).
Ook voor een heuse buitenkeuken kan u bij ons terecht.

Fermob Luxembourg

Wil je zorgeloos jouw droomtuin en/of -terras realiseren? Wij ontzorgen jou en bieden, indien gewenst, advies aan huis.

Geef de inrichting van jouw tuin en/of terras in onze handen en wij realiseren jouw totaalproject van A-Z.

Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij je met professioneel advies op maat aangepast aan jouw noden en wensen.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste Europese fabrikanten van buitenmeubilair bieden wij niet alleen een ongeziene keuze, maar meteen ook een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Het feit dat onze Europese leveranciers beschikken over hun eigen productie en Vandella over hun eigen leveringsdienst bieden wij voor u de ultieme garantie tot een optimale service, onderhoud (klik hier voor onderhoud tips) en dienst na verkoop.

Heb je een buitenverblijf in het buitenland? Binnen of buiten Europa? Wij verzorgen een zorgeloze en vlotte levering op jouw droomlocatie via onze vertrouwde externe transportfirma.

Ruim kwalitatief assortiment

Merken

Levering

Onderhoud

Dienst na verkoop

Totaalprojecten & Advies