Brafab Tuinmeubelen

Goed doordachte stijl en functie.
Wanneer u een Brafab-meubel koopt, merkt u dat ze goed hebben nagedacht over de vorm en de functie. Brafab tuinmeubelen brengen u en de tuin iets bijzonders. Een eigenzinnige en persoonlijke tuininrichting. Tuinmeubelen van Brafab zijn bedoeld om lang mee te gaan. Ze gaan de hele zomer mee en de komende zomers ook. Brafab biedt u een breed en betrouwbaar assortiment aan van comfortabele en duurzame tuinmeubelen.

Het Scandinavisch tuinmeubilair wordt gekenmerkt door een uniek design en vakmanschap. De tuinmeubelen creëren rust in de tuin doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren. Volgens de laatste trends wordt in dit Scandinavisch design ook de gevlochten materialen toegepast. De tuinstoel is gemaakt van gevlochten synthetische rotan in combinatie met een aluminium frame. Dit geeft als resultaat een licht en luchtig design met een moderne look.

De tuinstoel vormt een perfect ensemble met de teak tuintafel waarvan het tafelblad een uniek ontwerp heeft. De tuintafel gemaakt van gecertificeerd teakhout wordt eveneens gecombineerd met een aluminium frame. Zo vormt deze dining-set een perfect geheel op uw terras.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Brafab tuinmeubelen

Brafab tuinmeubelen

Brafab tuinmeubelen

Brafab

BRAFAB

Wanneer u een Brafab-meubel koopt, merkt u dat ze goed hebben nagedacht over de vorm en de functie. Brafab tuinmeubelen brengen u en de tuin iets bijzonders.