EGO Paris Tuinmeubelen

Unieke flagshipstore van EGO Paris Tuinmeubelen bij Vandella te Lochristi en te Maldegem. U kunt bij Tuinmeubelen Vandella de 8 collecties van EGO Paris – zijnde Kama, Tandem, Première, Extrados, Sutra, Marumi, Hive en Cabines Gigognes – bekijken, uitproberen en dit in verschillende afwerkingen en kleuren.

EGO Paris staat er dan ook voor bekend de klanten de mogelijkheid te bieden om de tuinmeubelen een persoonlijke toets te geven. Een breed kleurengamma en een weloverwogen keuze aan nobele materialen als Aluminium, Corian, Batyline, Sunbrella, Teak, Keramiek… geeft de mogelijkheid de collecties naar ieders smaak en wens aan te passen.

Deze Franse fabrikant is een waar laboratorium van hedendaagse creaties die het buitenleven verheffen tot een levenskunst. Buitenleven met dezelfde “Art de Vivre” waarmee je binnen leeft; met dezelfde verfijning en klasse. Vooral de multifunctionele buitensalons (KAMA) van EGO Paris zijn inmiddels een begrip en worden door onze klanten sterk gewaardeerd.

Extrados

Een multifunctionele tuintafel met inox structuur, dat je daarna zelf afwerkt met andere materialen zoals keramiek, aluminium en teak.

HIVE

HIVE omvat zitplaatsen die u kan plaatsen in tal van configuraties dankzij hun zeshoekige vorm. Perfect volgens uw wensen van het moment.

KAMA

De mogelijkheden van KAMA multifunctionele buitensalons zijn inderdaad onbegrensd. Nog nooit bood buitenmeubilair zoveel aantrekkingskracht om u buiten te doen leven.

Marumi

De serene en ronde vormen zijn zo uitnodigend dat je het comfort meteen wilt ervaren.

Premiere

Elegantie suggereren en verlangen opwekken met zuivere vormen en edele materialen, zodat emotie en schoonheid een lange levensduur hebben.

Sutra

Door de vele aparte modules creëert u zelf uw gewenste lounge-opstelling, én uiteraard heeft u daarbij ook keuze uit tal van kleuren voor de outdoor-kussens en aluminium frames.

Tandem

Tandem is een iconische collectie met een opvallend contemporain design, ideaal om echte momenten van ontspanning te delen.

Cabines Gigognes

Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras.