EMU Tuinmeubelen

EMU is een Italiaanse tuinmeubelfabrikant die zijn groeiend succes dankt door zijn kwaliteitsvolle en sterke ontwerpen. EMU is in eigen land heel sterk aanwezig, en ook internationaal van Europa, Amerika, Australië tot Aziatische landen. EMU focust zich op het maken van comfortabel en elegant buitenmeubilair in diverse stijlen die geschikt is voor allerlei omgevingen, zowel voor particulieren als voor de contractmarkt.

Bij het creëren van hun collecties werkt EMU samen met beroemde internationale ontwerpers en ontwerpbureaus. Zij wisselen voortdurend ideeën en ervaringen uit, en houden rekening met de stijltrends bij het ontwerpen van nieuwe collecties. De reeds bestaande collecties waarmee EMU zijn naam maakte zoals de collectie Ronda en Athena blijven klassieke toppers. De meeste collecties van EMU zijn gemaakt in staal van uitmuntende kwaliteit, sommige ook in aluminium. De productie wordt gecontroleerd en beheerd door EMU zelf in Italië waardoor zij perfectie en kwaliteit kunnen garanderen.

De missie van het tuinmeubelbedrijf is om de Italiaanse levenswijze van “buitenleven in openlucht” bekend te maken over de hele wereld en toegankelijk voor iedereen, want EMU staat gekend voor haar prijs/kwaliteit. Het creëren van unieke tuinmeubelen met respect voor het milieu daar hecht EMU veel belang aan, en dat combineren zij steeds met functionaliteit, kwaliteit en esthetische vormen.

Vandella presenteert een ruim EMU aanbod in de showroom zowel voor privé als horeca gelegenheden van tuinstoelen en tuintafels, tot relaxzetels en ligbedden.

Arc en Ciel

Deze collectie zit vol met heldere, in het oog springende oplossingen die elke context verlevendigen dankzij de ruime keuze aan beschikbare kleuren.

Athena

Zachte, gebogen vormen van stoelen en chaise longue versmelten met gratie en evenwichtige elegantie.

Bahama

De Bahama, een klassieker in de EMU-catalogus, heeft de tand des tijds doorstaan dankzij zijn essentiële design.

Cannole

Het Cannolè-zitsysteem van Anton Cristell en Emanuel Gargano heeft een volledig gelaste structuur die bestaat uit inwendig en uitwendig gegalvaniseerde stalen buizen.

Darwin

De ergonomische verhoudingen en de lichtheid van de structurele lijnen garanderen zowel comfort als aanpassingsvermogen.

Heaven

Het dunne, geweven stalen frame is het onderscheidende kenmerk van een collectie die wordt gekenmerkt door goed geproportioneerde lijnen en algehele harmonie.

Nova

Nova tafels stabiliseren zich automatisch op elk type vloer, waardoor het probleem van wiebelen, dat zich kan voordoen op oneffen vloeren, wordt opgelost.

Plus4

In vergelijking met een traditionele uitschuifbare tafel, maakt het 110 cm verlengstuk het mogelijk 4 zitplaatsen toe te voegen in plaats van 2.

Rio R50

RIO R50 is een complete stoelencollectie bestaande uit eetkamerstoel en fauteuil, lounge fauteuil, schommel fauteuil, barstoel en salontafel.

Riviera

Riviera, ontworpen door Lucidi/Pevere, is een collectie bestaande uit een stoel, een kleine fauteuil, een ligstoel en een kruk.

Ronda Cambi

Ronda stoelen; een begrip in de hele wereld. Cambi tafels; Comfortabel en met een essentieel design.

Ronda X

De vorm van de armleuning herinnert aan de welvingen van de rugleuning en de helling naar achteren volgt de ergonomie van de gebruiker.

Round

Round is een collectie die gekenmerkt wordt door een zoektocht naar structureel evenwicht en zachte lijnen, een interpretatie van de buitenruimte die een stilistisch maar essentieel raffinement uitstraalt.

Snooze

Grote afmetingen en een comfortabele contour zijn de belangrijkste kenmerken van Snooze.

Star

Casual en felgekleurd, de Star-serie is de perfecte oplossing om stijl en karakter te brengen aan balkons en tuinen in een eenvoudige, moderne stijl.

Terramare

Aantrekkelijke vormen en grote afmetingen kenmerken de collectie Terramare sofa’s van Studio Chiaramonte/ Marin.

Urban

Urban is bestendig, praktisch en licht en is de ideale oplossing voor buitenmeubilair dat eenvoudig, levendig en onmiddellijk effect heeft.

Yard

De geweven elastische banden, op een vernieuwende manier verbonden met het geraffineerde aluminium frame.