Fermob – Stoelen

Fermob zal u plaatsen! Binnen of in de tuin. Ga zitten op een metalen stoel, voorzien van een kussen – of niet – voor extra zachtheid. U zult dol zijn op de kleurrijke tuinstoelen om uw terras op te fleuren!

Wat zegt u van opvouwbare of stapelbare stoelen die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen? Of bent u meer gecharmeerd van stoelen met armleuningen voor uw eetkamer of buitenruimte? Kies in dat geval voor een armstoel voor optimaal zitcomfort.

U zult vele uren doorbrengen kletsend op de bankjes, tijdens vele momenten die eindeloos doorgaan…

Hou je van krukken? Nou, dat is goed nieuws: Fermob heeft er een heleboel! Krukken voor uw eethoek, barkrukken, of zelfs een lichtgevende kruk (ja, dat leest u goed!)

Hoe dan ook, voor een zeer geslaagd decoratieresultaat moet u de vormen en kleuren van uw stoelen met elkaar mengen. Ze zijn verkrijgbaar in de 24 kleuren van de Fermob kleurenkaart. Dus laat je creativiteit de vrije loop en verwen jezelf!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Fermob Surprising

Surprising

FERMOB

Met de collectie Surprising bieden Harald Guggenbichler en Fermob een collectie tuinmeubelen vol eenvoud, elegantie en finesse.

Fermob Surprising

Fermob Surprising met Craft tafel

Fermob Sixties

Fermob Oleron

Fermob Luxembourg Tuinmeubelen

Luxembourg

FERMOB

De legendarische Fermob Luxembourg stoelen, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!

Fermob Luxembourg Tuinmeubelen

Fermob Costa

Cadiz

FERMOB

De Cádiz-collectie, ontworpen door Antoine Lesur, biedt een ruim aanbod aan zitmeubelen met een eigentijdse uitstraling.

Fermob Cadiz

Fermob Bistro

Fermob 1900

Fermob tafel Ribambelle met Luxembourg stoelen

Calvi

FERMOB

Calvi, zijn baai en zijn citadel, zijn spectaculaire situatie… een van de mooiste Corsicaanse steden…

Fermob Calvi tafel met Cadiz stoelen

Fermob Luxembourg

Fermob - Studie

Fermob - Studie

Fermob - Caractere

Fermob - Bistro

1900 - Fermob