Fermob – Tafels

Vind de tafel van uw dromen… Laat al uw verlangens de vrije loop dankzij ons ruim aanbod. Doe eens gek: verzamel al uw vrienden en familie rond uw Fermob tuintafel voor 8, 10 of zelfs 12 personen! Ronde, vierkante of rechthoekige tafel; hoge, standaard of lage tafel; in staal of aluminium; of waarom niet een uitschuifbare, plooibare of vaste tuintafel? De lijst is eindeloos… om nog maar te zwijgen over het design! Dus welke ga je kiezen?

Ze zijn allemaal verkrijgbaar in een reeks van 24 UV-bestendige kleuren om uw terras of interieur een leuke toets te geven! Stelt u zich voor dat u onder uw parasol of in de schaduw van uw pergola, geniet van kostbare momenten van gezelligheid, zittend rond uw Fermob tafel met bijpassende stoelen… Het geluk!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Fermob - Ribambelle tafel + Studie stoelen

Fermob Surprising met Craft tafel

Fermob tafel Ribambelle met Surprising stoelen

Fermob tafel Ribambelle

Fermob tafel Ribambelle

Luxembourg

FERMOB

De legendarische Fermob Luxembourg stoelen, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!

Fermob Luxembourg Tuinmeubelen

Fermob Luxembourg Tuinmeubelen

Fermob Costa

Costa

FERMOB

Costa is een héél uitgebreide collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud.

Fermob caractere tafel vierkant

Fermob Calvi tafel met Cadiz stoelen

Bistro

FERMOB

Een exclusief en geregistreerd ontwerp, de originele sinds 1889, dat is de collectie Bistro van FERMOB die in 2014 zijn 125ste verjaardag vierde!

Fermob - Biarritz

Fermob Bellevie

Fermob 1900 + Romane Tafel

Fermob Luxembourg

Fermob - Caractere

Fermob - Cadiz stoelen + Calvi tafel

Fermob - Cadiz stoelen + Calvi tafel

Fermob - Bistro

Fermob - Bistro

Fermob - Bellevie

Fermob - Aplo

Fermob caractere tafel vierkant