Fermob

GROTE VOORRAAD AANWEZIG & SHOP IN SHOP CONCEPT in onze winkels. Ervaar life de 25 Fermob-kleuren.

FERMOB DAYS met gratis geschenken.

– Bij aankoop vanaf 750€ – Gebruik de code ‘promo750’ – Gratis set van 3 Cuub theelichthouders twv 45,00€
– Bij aankoop vanaf 1.500€ – Gebruik de code ‘promo1500’ – Gratis Balad lamp H25 twv 79,90€
– Bij aankoop vanaf 2.500€ – Gebruik de code ‘promo2500’ – Gratis Balad lamp set 3x H12 twv 165,00€
– Bij aankoop vanaf 3.500€ – Gebruik de code ‘promo3500’ – Gratis Balad staander recht + Balad Lamp H25 twv 264,90€
– Bij Aankoop vanaf 5.000€ – Gebruik de code ‘promo5000’ – Gratis Hoop lichtslinger twv 299,00€

*(Geschenk niet combineerbaar met andere geschenken of andere promoties – Max 1 geschenk per order/per persoon (naam+adres))

Fermob Tuinmeubelen is sinds vele jaren een specialiteit van Vandella. Wij houden een zeer grote voorraad aan; enkele honderden Fermob-tafels en meer dan duizend Fermob-stoelen.

Fermob is een innovatieve Franse fabrikant van metalen en aluminium tuinmeubelen die er als geen ander in slaagt om vernieuwde, authentieke en gebruiksvriendelijke tuinmeubelen te creëren met elk zijn eigen gevoelswaarde. Het volledige Fermob assortiment bestaat uit zalige ligzetels, lounge sets, decoratieve tuinbanken en een uitermate brede keuze aan stijlen van tafels en stoelen. Als kers op de taart heb je keuze uit een waaier van 24 verschillende kleuren waarmee je jouw ideale kleurencombinatie kan samenstellen.

FERMOB staat voor “joie de vivre”, speelsheid, creativiteit, vrijheid en realiseert een perfecte harmonie tussen design en natuur. Zowel bij Vandella Lochristi als te Maldegem vindt u steeds het volledige assortiment Fermob tuinmeubelen en de 24 kleuren in de showroom. Laat U inspireren door het uitgebreide FERMOB aanbod en door onze kleurrijke presentaties. Wij adviseren je graag persoonlijk bij het maken van je (kleur)keuze in een van onze showrooms.

FERMOB TUINMEUBELEN

Stoelen

Zeer ruim gamma stoelen. Plooibaar, stapelbaar, vaste modellen.

Tafels

Zeer ruim gamma tafels. Plooibaar, uitschuifbaar, vaste modellen.

Lounge meubelen

Lounge meubelen om heerlijk in te vertoeven.

Ligbedden

Ruim assortiment comfortabele en gebruiksvriendelijke ligbedden.

Tuinbanken

Tuinbanken voor iedere tuin en/of terras

Verlichting & accessoires

Tal van verlichtingen en accessoires om terras en tuin volledig af te werken.

Enkele Topcollecties van Fermob

1900

Voor een vleugje romantiek te creëren in jouw tuin pakt Fermob uit met het exclusieve design 1900.

ALIZE

Deze collectie is vervaardigd in aluminium waardoor extreme lichtheid je aantrekt en jouw aandacht wint door het uitzonderlijke design.

Verlichting (Balad, Aplo, Mooon,…)

Balad (van het Franse werkwoord se balader) is een mobiele en trendy tuinlamp van Fermob. Met zijn lichtgewicht is de Balad tuinlamp uitermate stevig, water- en outdoorproof.

Bellevie

Bellevie van Fermob is een uiterst comfortabel design. Met hun elegante rondingen, en zeer strakke stabiele basis vormt de collectie Bellevie de perfecte outdoor-set voor op uw terras.

Bistro

Bistro is een eenvoudig design die barst van vreugde en heeft na al die jaren niets van zijn charme en authenticiteit verloren.

Cadiz

De Cádiz-collectie, ontworpen door Antoine Lesur, biedt een ruim aanbod aan zitmeubelen met een eigentijdse uitstraling.

Calvi

Laat u verleiden door de Calvi tafel… Eén ding is zeker: uw tuintafel zal er als geen ander uitzien!

Caractère

In de Caractère collectie vraag ik om de rechthoekige tafel, de ronde tafel, de vierkante tafel… Allemaal inklapbaar, praktisch en handig

Costa

Costa is een collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud

Louisiane

Met zijn stalen latten vindt deze tijdloos gevormde bank zijn plaats in elke buitenomgeving.

Luxembourg

De “legendarische” stoelen Luxembourg, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!

Pasaia

De PASAIA tuindouche van FERMOB: Deze buitendouche van Fermob is een esthetische voltreffer.

Ribambelle

Ribambelle is de meervoudige tafel van Fermob – met 2 verlengstukken van 42 cm en 1 XL versie met 3 verlengstukken van 50 cm

Sixties

Sixties is een compacte lounge collectie waar zowel jong als oud comfortabele relax momenten in beleeft. Heerlijk vertoeven is het één van de lounge modellen Sixties.

Surprising

Met de collectie Surprising bieden Harald Guggenbichler en Fermob een collectie tuinmeubelen vol eenvoud, elegantie en finesse.