Fontana Forni – Pizza Cucina

Een 6 in 1 oplossing

Welke naam geven aan dit innovatief kooktoestel? Barbecue? Oven? Grill? Roker?

Veelzijdig als een gasfornuis, presterend als een professionele oven, aangenaam warm als de omhelzing van de binnenhuishaard. Pizza & Cucina is een revolutionair idee van Fontana Forni, dat gebruik maakt van hout of houtskool en de mogelijkheid biedt aan een kookliefhebber om zijn passie te beoefenen als de beste.

Pizza & Cucina is een oven voor pizza en brood, een barbecue, een grill, een roker, een plancha en ook een wok.

De standaarduitrusting wordt geleverd met alle benodigde accessoires om het product te configureren volgens uw behoeften.

Uw Pizza & Cucina configureren is een koud kunstje: gebruik de accessoires die meegeleverd zijn met het toestel en volg de configuratie-instructies. In enkele seconden bent u klaar voor een verrassende kookervaring.

Beide modellen beschikken over een trolley die uitgerust is met wielen en alle meegeleverde accessoires kunnen netjes opborgen worden. De ontsteking is zeer eenvoudig, dankzij de verbrandingskamer die speciaal gemaakt is geweest om deze handeling te vergemakkelijken en om een constante en zeer gelijkmatige warmteverdeling te garanderen met elk van de bijgeleverde kook-accessoires. Pizza & Cucina is voorzien van de mogelijkheid om de intensiteit van de vlam te regelen en met een praktisch systeem voor de verzameling en afvoer van as.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Pizza & Cucina - Wok

Pizza & Cucina - Roker

Pizza & Cucina - Plancha

Pizza & Cucina - Oven

Pizza & Cucina - Barbecue

Pizza Cucina

FONTANA FORNI

Veelzijdig als een gasfornuis, presterend als een professionele oven, aangenaam warm als de omhelzing van de binnenhuishaard.

Pizza & Cucina - Grill

Fontana Forni - pizza & cucina klein model

Pizza & Cucina

Pizza & Cucina 6 in 1

FONTANA FORNI

Veelzijdig als een gasfornuis, presterend als een professionele oven, aangenaam warm als de omhelzing van de binnenhuishaard.