Glatz Parasols en Hangparasols

Glatz | Comfort en Stijl

Overal waar je kijkt – het buitenleven is booming! Als traditioneel Zwitsers bedrijf in de vierde generatie voelt Glatz zich bijzonder op zijn gemak als het gaat om vormgeving van de buitenruimte – en zijn ze Europees en wereldwijd vertegenwoordigd met hun parasols.
De gedrevenheid en ambitie om voortdurend nieuwe en betere producten op de markt te brengen, de tijdloze elegantie, de windstabiliteit, de duurzaamheid en het gebruiksgemak van hun modellen – dat kenmerkt het DNA van Glatz.

Als pionier van de parasol met vrije arm en de grote parasol profiteren zij van meer dan 125 jaar bedrijfsgeschiedenis en belichamen zij voortdurend hun blijvende Zwitserse waarden. De naam Glatz staat voor hoge precisie, absolute betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en techniek.

Midden in de stad, op het platteland, in de bergen of aan de kust – mensen met een tuin, balkon of terras vertrouwen op onze parasols.
De doeken van onze parasols zijn een kleurrijke blikvanger. Klassiek, opvallend, fris, subtiel of stedelijk: Glatz biedt een keuze uit meer dan 75 kleuren.

Laat u door ons adviseren voor de juiste schaduwcreatie.
Configureer uw parasol uit tal van combinatiemogelijkheden en stel een parasol samen die bij uw stijl past en uw terras in een tweede, comfortabele woonkamer omtovert.
Geniet van de zon onder uw parasol van Glatz.

Sunwing Casa

De parasol overtuigt door zijn eenvoudige bediening dankzij de centraal geplaatste bedieningselementen.

Sombrano S+

Een wonder van techniek voor 360° schaduw

Pendalex

De multifunctionele alleskunner. Een meesterstuk van ingenieurskunst.

Alu Twist

Deze parasol met middenstok combineert esthetiek en comfort op fraaie wijze.

Alu Smart

Past perfect op smalle of schuine balkons; met behulp van de ergonomische, slanke schuif kan zijn parasoldak moeiteloos worden geopend en gesloten.

Piazzino

Een robuuste parasol van natuurlijk eucalyptushout, die de zomer een romantisch tintje geeft en uw gasten rijkelijk van schaduw voorziet.

PARASOLS MET CENTRALE MIDDENMAST IN ALUMINIUM

Glatz heeft een keuze aan parasols met een middenmast in aluminium die telkens zéér gebruiksvriendelijk zijn. Uw parasol bij de eerste zonnestralen openen, en s’avonds sluiten en beschermen met de optionele cover is in een mum van tijd zo gebeurd ! Onder andere door een katrolsysteem opent en sluit u de parasol heel gemakkelijk. En een praktisch kniksysteem zorgt ervoor dat u de parasol moeiteloos schuin kan plaatsen richting zon zodat u schaduw kan creëren op uw terras.

Een parasol met een middenmast is ideaal om te plaatsen op kleiner terras of balkon. En zelfs op een groter terras is een parasol met middenmast interessant als u deze combineert met één van de mobiele parasolvoeten die Glatz in assortiment heeft. De parasolmast bestaat uit 2 delen, waardoor u de parasol ’s winters heel compact kan opbergen. Qua parasol-afmeting (rond, vierkant of rechthoekig) stofklasse en kleur van de parasoldoek bent u vrij om te kiezen uit een ruim aanbod. In onze showroom te Lochristi en Maldegem informeren en helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste parasol voor op uw terras.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Glatz - Alu Smart

Glatz - Alu Smart

Glatz - Alu Smart

Glatz - Alu Smart

Alu Smart

GLATZ

Past perfect op smalle of schuine balkons; met behulp van de ergonomische, slanke schuif kan zijn parasoldak moeiteloos worden geopend en gesloten.

HANGPARASOLS / ZWEEFPARASOLS

De vrijhangende zweefparasols van Glatz zijn uiterst praktisch door de gemakkelijke bediening. Of het nu gaat om een kleinere hangparasol met diameter 265cm, of het gaat om een rechthoekige parasol waarvan de langste zijde 400cm (!) is… functionaliteit staat steeds voorop bij Glatz ! Zo kan je elke hangparasol uit hun assortiment moeiteloos zijwaarts schuin plaatsen richting zon doormiddel van het kantelmechanisme. En met behulp van een opdraaimechanisme is de hangparasol eenvoudig te openen en te sluiten.

Doordat de hangparasols van Glatz 360° roteerbaar zijn, draait u overdag mee met de zon en kan u de hele dag in de schaduw vertoeven. ls u opteert voor een zweefparasol dient u rekening te houden dat deze stevige parasol een degelijke en zwaardere parasolvoet nodig heeft, al dan niet verrijdbaar. Als u deze te log vindt voor op uw terras kan u opteren voor een bodemverankering. In onze showroom te Lochristi en Maldegem bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden en ontdekt u de ruime stof- en kleurkeuze die Glatz in assortiment heeft.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Glatz - Sombrano

Glatz - Sombrano

Glatz - Sombrano

Sombrano S+

GLATZ

Een wonder van techniek voor 360° schaduw

Glatz - Sombrano

Glatz - Sombrano

PARASOLS MET CENTRALE MAST IN HOUT

Voor wie houdt van warme en pure materialen, een authentieke en romantische uitstraling maar toch ook een gebruiksvriendelijke parasol zoekt, vindt een degelijke keuze bij Glatz. In hun assortiment zijn er parasols waarvan de mast is gemaakt in hout.
Zo heeft u keuze uit Essenhout, Hardhout, Plataanhout en Teakhout (afhankelijk van het type parasol). Eveneens zijn er heel wat parasol afmetingen te verkrijgen. Van een kleine ronde parasol met diameter 200cm tot een grote vierkante parasol met afmeting 330x330cm.

Doormiddel van een katrol kan u de parasols met houten mast heel comfortabel openen en sluiten. En net zoals bij de aluminium (zweef)parasols zijn de parasoldoeken steeds kwalitatief afgewerkt met een vering aan het uiteinde van de baleinen om zo levenslang een strakke spanning te garanderen. In onze showroom te Lochristi en Maldegem maakt u kennis met de verkrijgbare stofcategorieën en kleuren en wij lichten u graag verder in.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Glatz - Piazzino

Piazzino

GLATZ

Een robuuste parasol van natuurlijk eucalyptushout, die de zomer een romantisch tintje geeft en uw gasten

Glatz - Piazzino

Glatz - Piazzino

Glatz - Piazzino

Glatz - Piazzino

Glatz - Piazzino

HORECA PARASOLS

Voor de horeca biedt Glatz een extra assortiment aan. Elke parasol, of het nu gaat om een parasol met middenmast of een zweefparasol, is gemaakt uit dik geanodiseerd aluminium. De zéér stabiele mast en robuuste baleinen zijn bestand tegen hoge windsnelheden tot maximaal windkracht 11 (afhankelijk van het type parasol). Naast de keuze uit een sterke stofklasse, kan u de gewenste kleur kiezen die past bij uw logo en de uitstraling van uw zaak.Desgewenst kan u de parasol verkrijgen met extra opties zoals LED-verlichting, verwarming, regengoten, … (afhankelijk van het type parasol). Ook voor de horeca-parasols staat functionaliteit voorop. Zo zijn de parasols met middenmast voorzien van een telescoopsysteem die ervoor zorgt dat u de parasols makkelijk boven de tafel kan openen en sluiten.

Gedurende de jaren heeft Vandella tal van referenties van aan de Belgische en Franse kust tot het binnenland. Allen zijn ze tevreden over hun aankoop voor hun horeca-zaak, bedrijven, woonzorgcentrum, … Na het maken van een afspraak adviseren wij ook U heel graag in onze showroom en/of komen wij ter plaatse op bezoek in uw zaak.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Glatz - Parasol Castello M4

Glatz - Parasol Ambiente

Glatz - Parasols Palazzo-Royal

Glatz - Palazzo_noblesse

Glatz - Parasol Fortero

Glatz - Parasol Fortero

Glatz - Parasol Fortello LED

Glatz - Parasol Castello

Glatz - Parasol Alexo

Glatz - Parasol Teakwood

Glatz Piazzino