Heatsail Dome Terrasverwarmer

HEATSAIL

HEATSAIL DOME – SUMMER NIGHTS SHOULD LAST FOREVER – OUTDOOR LIGHT & HEATING

Maak kennis met de Heatsail Dome, een verrijdbare terrasverwarmer die mag gezien worden en eveneens ook een design buitenlamp is! Want De Dome geeft naast een aangename warmte ook een sfeervolle verlichting met dimfunctie. De Dome functioneert volledig op elektriciteit en is gemakkelijk te hanteren via het bedieningspaneel. U heeft daarbij keuze uit 2 warmtestanden, 1500 en 3100 Watt. Stralingsbereik van 5 meter.

Standaard kan u de DOME verkrijgen in de kleur wit of zwart inclusief voet met 2 wielen. Mits een meerprijs kan u de DOME verkrijgen in alle RAL kleuren. En zo heeft u nog wel meer opties, zoals Bluetooth, waardoor u met de DOME ook meteen sfeervolle muziek kan laten afspelen. 2x 80 Watt waterpoof speakers zijn in de voet van de DOME geïntegreerd. Kortom, zeg vaarwel tegen de standaard terrasverwarmer, en geniet deze zomer van sfeervolle zomeravonden met de DOME by Heatsail.

Leuk weetje: Designed and made in Belgium!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

EGO Paris - Collectie Sutra + Heatsail Dome

DOME - HEATSAIL

DOME - HEATSAIL

DOME

HEATSAIL

Maak kennis met de Heatsail Dome, een verrijdbare terrasverwarmer die mag gezien worden en eveneens ook een design buitenlamp is!

DOME - HEATSAIL

DOME - HEATSAIL

DOME - HEATSAIL

DOME - HEATSAIL

DOME - HEATSAIL