Fontana Forni – Indirect Houtgestookte ovens

De indirecte gestookte houtoven werd dertig jaar geleden uitgevonden door Giovanni Fontana.

Koken op houtvuur is de garantie voor een onovertroffen resultaat in termen van: perfect gebakken, een heerlijke geur en een sterke vermindering van vet dankzij het hoge thermische vermogen dat door de houtoven wordt afgegeven.

Dit kan allemaal met de echte houtgestookte ovens van Fontana Forni.

Voordelen van een indirect houtgestookte Fontana Forni oven

  • Het stookgedeelte is gescheiden van het bereidingsgedeelte,
  • Makkelijk te monteren en te plaatsen,
  • Verplaatsbaar door de trolley functie,
  • Makkelijk te reinigen,
  • Efficiënt in gebruik naar het maken van verschillende gerechten toe,
  • Zeer snel op hoge temperatuur te krijgen (na 15 minuten, 450° Celcius),
  • Verbruik: laag hout verbruik. Slechts 4 kg hout zijn nodig om 4 verschillende typen voedsel te bereiden. Traditionele houtovens gebruiken minstens 5 keer zoveel hout voor hetzelfde gerechten.
  • Vuurvaste stenen aan de zijkant en niet alleen aan de onderkant. Deze houden de warmte langer vast, zorgen voor een betere verdeling van de warmte in de kookruimte en verminderen het hout verbruik.
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Linea Platino

FONTANA FORNI

De indirecte gestookte houtoven werd dertig jaar geleden uitgevonden door Giovanni Fontana.

Fontana Forni - Houtoven

Houtoven Fontana Forni

Houtoven Fontana Forni

Houtoven Fontana Forni

Indirect Cooking ovens

FONTANA FORNI

De indirecte gestookte houtoven werd dertig jaar geleden uitgevonden door Giovanni Fontana.

Houtoven Fontana Forni

brood in houtgestookte oven