Kristalia Tuinmeubelen

De Italiaanse designmeubelen van Kristalia combineren esthetiek, creativiteit en kwaliteit wat resulteert in een designvol gamma aan outdoor tuinmeubilair. Kristalia gebruikt voor haar collecties moderne technieken en kwalitatieve materialen. De pure vormen van de ontwerpen weten iedereen te bekoren met hun minimalistische en verfijnde uitstraling, en dat al sinds 1994.

De collecties van Kristalia zijn vervaardigd uit duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Kristalia biedt een uitgebreide keuze aan outdoor-tafels aan. Voor elke terrasruimte, is deze nu klein/groot of smal/breed, vindt u de passende tuintafel in hun assortiment terug. Van vaste tafelafmetingen tot uitschuifbare tafelafmetingen met een maximumlengte van 303cm.  Ook in de tafelbreedte is er keuze van 80cm tot wel 124cm (= een ideale breedte om 2 personen aan het uiteinde van de tafel te laten plaatsnemen). Ook in vorm is er keuze uit vierkante, rechthoekige en zelfs ook ronde tuintafels. De tafels stelt u zelf samen qua kleurcombinatie en materiaalafwerking zoals gelakt aluminium en staal, teak, keramiek (Dekton by Cosentine) en FenixNTM. Het is een ongetwijfeld feit dat hun ruime tafelcollecties één van de troeven zijn van Kristalia.

De outdoor-stoelen van Kristalia kan u herkennen aan hun eenvoud met een tikkeltje speelsheid. Het assortiment aan tuinstoelen is hedendaags en tijdloos, én het zijn ontwerpen die weten te verrassen en een uitstekend zitcomfort aanbieden. Kristalia maakt haar (stapelbare) stoelen in zijn geheel in geïnjecteerd polyurethaan of polypropylène (afhankelijk van het type stoel). Bij sommige stoelen is enkel de zitting hierin vervaardigd en combineert Kristalia het met een frame in gelakt aluminium of staal. Door de keuze aan kleuren, door het lichte doch stevige materiaal en door de onderhoudsvriendelijkheid zijn de tuinstoelen van Kristalia heel geschikt voor de particulier – en contractmarkt.

Mem

Bekijk hier de collectie Mem !

Plana

Bekijk hier de collectie Plana !

Pulp

Ontdek hier de collectie Pulp.

Rama

Bekijk hier de collectie Rama !

Sushi

Bekijk hier de collectie Sushi !

Brioni

Ontdek hier de collectie Brioni.

Maki

Bekijk heir de collectie Maki !

Elephant

Bekijk hier de collectie Elephant !

Thin k

Ontdek hier de collectie Thin k.

LP

Bekijk hier de collectie LP.

Oops

Bekijk hier de collectie Oops.