Loungesets

Vandella heeft een zeer ruime keuze aan loungsets voor uw tuin en terras. Loungen, even niets doen en relaxen… Het is een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten.

Vandella heeft zich steeds geprofileerd als trendsetter en biedt u een ruim assortiment aan lounge tuinmeubelen in diverse stijlen, kleuren en materialen.

Alle lounge tuinmeubelen zijn weerbestendig en kan u gerust buiten laten staan.

Een aluminium lounge set met een stijlvol karakter is de lounge KAMA van EGO Paris. Deze tuin loungeset heeft een elegant design en een uitzonderlijk zitcomfort. Daarnaast is zijn functionaliteit dé belangrijkste troef van de lounge KAMA. Van ligbed tot zetel, van salontafel tot diningtafel… Met de loungezetels en loungetafels kan je eindeloos combineren tot buitengewone composities. Door een ruime keuze aan kleurcombinaties is de loungeset KAMA één van de weinige lounges die u naar uw eigen wensen kan samenstellen. Met KAMA heeft u een unieke en persoonlijke loungeset die voldoet aan al uw behoeften.

Heerlijk ontspannen in stijl doet u met een lounge set van Royal Botania. Maak kennis met de exclusieve lounge set LAZY, ALURA en NINIX en laat u verleiden door een luxueus en strak design met een aangenaam zitcomfort.
Hoogwaardige materialen zoals inox en aluminium zijn de basis van deze uiterst sterke loungesets. Afgewerkt met All Weather kussens in diverse uitvoeringen en kleuren, zodat u volop kunt genieten van het buitenleven bij elk vrij moment.

Een design loungemeubel waar u tot in het oneindige mee kan combineren is de loungeset KOMFY van SIFAS.
Deze elegante lounge in aluminium is zéér comfortabel en biedt u heel wat configuratie mogelijkheden om zo een gepaste lounge ruimte te creëren.

U wilt het liever speels en kleurrijk, maar toch strak en designvol? Dan zal u zeker verbaasd zijn van de elegante BELLEVIE lounge van Fermob.