Parasol en Hangparasol

Iedereen wenst te genieten van de zomer en van de aangename temperaturen. Een parasol is de ideale zonbescherming als de zon te fel schijnt of als u liever in de schaduw vertoeft. Vandella biedt u een uitgebreid assortiment parasols en hangparasols aan zodat u zorgeloos kan buitenleven met de perfecte bescherming. Er is een enorme keuze aan kleuren, afmetingen en toepassingsmogelijkheden.

Laat u inspireren door ons ruim aanbod. Wij bieden u zowel parasols aan met een middenmast, als hangparasols die de ideale oplossing zijn om uw tuinset of loungeset volledig in de schaduw te plaatsen. Tevens heeft Vandella ook een apart aanbod van horecaparasols.

Al onze parasols hebben als doel om u bescherming te bieden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de parasoldoek aan te bieden in verschillende stofklassen bent u er zeker van dat u beschermt bent tegen de schadelijke zonnestralen. Door de enorme kleurkeuze vindt u ongetwijfeld een parasol die past bij uw tuinset.

Ons aanbod schenkt ook aandacht aan het bedieningsgemak en de functionaliteit. Een parasol openen of sluiten is een gemakkelijke klus. Ook de hangparasols zijn heel eenvoudig om 360° te roteren en schuin te kantelen richting de zon. Indien u gebruik maakt van een verrijdbare parasolvoet dan is de parasol heel gemakkelijk te verplaatsen. Elk model maakt gebruik van duurzame materialen zoals aluminium of teak.

Bent u op zoek naar een vernieuwend en trendy design? Rond, vierkant of rechthoekig? Vandella adviseert u uitstekend bij uw zoektocht naar de ideale tuinparasol. Onze merken zijn Glatz, Royal Botania, Umbrosa (Paraflex, Spectra, Infina)