Versa UX

Umbrosa

De outdoor trends evolueren naar een echte buiten leefruimte waar het gezellig, mooi en tegelijkertijd functioneel moet zijn.

Meubelen worden gekozen in functie van het interieur, de ramen, de tuin, de kleuren,… Ook de parasols moeten hier perfect bij passen.

In dit kader heeft Umbrosa de Versa UX collectie ontwikkeld. Drie unieke combinaties, afgestemd op de hedendaagse tuin en het tijdloze terras.

  1. ARCHITECTURE
    De Architecture zweefparasol is de meest neutrale en strakke vrijhangende parasol van de drie. Hij is gebaseerd op de terugkerende grijstinten gebruikt in de meest moderne outdoor omgevingen. Een sober model, maar daarom zeker niet minder luxueus. Er is gespeeld met de terugkerende vormgeving van vierkante elementen om zo binnen de strakke moderne omgevingen te passen. De focus ligt hier op het uitpuren: terug naar de essentie! Een heel duidelijke taal met zo weinig mogelijk verschillende elementen en enkel pure materialen. De trendy consument met oog voor detail, op zoek naar perfectie, zal deze parasol perfect integreren in zijn of haar wereld.
  2. FULL BLACK
    De Versa UX Full Black is zoveel meer dan een zwarte parasol. Hij is gebaseerd op de Versa UX Architecture en heeft dezelfde functionaliteiten. De zwevende parasol past niet alleen bij  zwarte accenten of tuinmeubelen, hij geeft ook een moderne touch aan een groene omgeving met veel hout en warme elementen. Deze zijhangende 3m parasol kan zowel subtiel & discreet zijn als schitteren in eender welke outdoor omgeving!
  3. SAND
    De derde parasol binnen deze collectie is de VERSA UX SAND. De parasol is gelakt in beige limestone en glanst subtiel in de zon. Met zijn afgeronde hoeken kan de Sand perfect gecombineerd worden met alle organische vormen in de tuin of op het terras. De topplaat van de parasolvoet is afgewerkt met houten latjes zodat deze perfect past bij de nieuwe outdoor trend waarbij accenten in hout helemaal terug zijn.
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Umbrosa Versa UX - Architecture

Umbrosa Versa UX - SAND

Umbrosa Versa UX - Full_Black

ONTDEK ALLE COLLECTIES