La Plancha ENO | Outdoor Cooking

Ervaringen van onze enthousiaste klanten:

“Na 3 gasbarbecues versleten te hebben, heb ik vorig jaar bij Vandella de Beste Koop ontdekt wanneer het gaat over Buiten Koken. Super veelzijdig en van dat vele kuiswerk aan de BBQ ben ik nu verlost”. (Philippe Nachtergaele van Kaffee Préféré)

“Op de Plancha kan ik koken op een snelle en gezonde manier. Ik rij de handige trolley tot waar nodig en ik kan aan de slag zonder me zorgen te maken over het wegspatten van vet of vuur. De Plancha eventjes laten opwarmen en een eitje met spek, mosselen, pannenkoeken … het kan allemaal, zalig gewoon! Ook over het schoonmaken nadien hoef ik me geen zorgen meer te maken. Na het deglaceren met water blijft er nog heel weinig over om te reinigen. Mijn echtgenoot is hier heel blij om. We kunnen alleen maar zeggen: DANK U VANDELLA VOOR DE GOUDEN TIP.” (Annick – hobbykok)

Het concept van de Plancha is de nieuwe trend van buiten koken. Met de plancha’s van de Franse fabrikant ENO vindt u zeker de weg naar de pure smaken van een gezonde voeding. Gemakkelijk, snel, veilig en een pure smaak met veel gezondheidsvoordelen.

Het grote voordeel van de geëmailleerde plancha’s van ENO is de gezonde kookstijl: al uw bereidingen worden rechtstreeks gegrild op de emailleplaat zonder contact te hebben met vlammen.

Het concept van de kwaliteits-plancha’s van ENO is gebaseerd op een geëmailleerde gladde gietijzeren bakplaat met een dikte van 7mm die onvervormbaar is. Deze plaat wordt in amper 10 minuten tijd op hoge temperaturen gebracht (tot 300 à 360°C) met behulp van zeer krachtige elektrische weerstanden of van gasbranders (1500W per bakzone) om zo de ingrediënten dicht te schroeien. Zodoende worden de pure smaken en de vezelstructuren vastgehouden, met een knapperige korst en zachte kern als resultaat. Zo ontstaan de lekkerste smaken en aroma’s.

Voordelen Plancha:

  1. snel en eenvoudig koken
  2. een gevarieerde keuken
  3. een gezonde en dieetvriendelijke keuken
  4. eenvoudig in onderhoud en levenslange garantie 

Elk model kan tevens voorzien worden van een verrijdbare en functionele trolley zodat u beslist waar u uw gezonde maaltijd bereidt.

Modellen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • GAS: formaat 45 (1 brander) – 60 (2 branders) – 75 (3 branders)
  • Elektriciteit: formaat 45 (1 brander) – 60 (2 branders)

In onze showroom te Lochristi en Maldegem ontdekt u in onze kookcorner alle Plancha modellen, trolleys en de vele bijhorende accessoires.

Wil je graag genieten van een demo met showcooking, schrijf je dan in voor onze demodagen onderaan deze pagina.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

ENO - Plancha - Buitenkeuken

La Plancha

ENO

Het concept van de Plancha is de nieuwe trend van buiten koken. Met de plancha’s van de Franse fabrikant ENO vindt u zeker de weg naar de pure smaken van een gezonde voeding.

ENO - Plancha - Buitenkeuken

Plancha 75 + Rolwagen

Plancha 45 + Rolwagen

Plancha 60 + Rolwagen

Plancha ENO

Plancha ENO

Plancha 60+ Rolwagen

Plancha 45

Plancha Oceane

Plancha ENO

ENO - Plancha - Buitenkeuken

Plancha COMBO (plancha + deksel + rolwagen)