Terras- en windbescherming op maat

Home

Met de Belgische fabrikant Therma kan Vandella u oplossingen aanbieden om windvrije zones te creëren op uw terras, en tegelijkertijd biedt het ook privacy indien u opteert voor acid glas. De esthetische windschermen van Therma worden gemaakt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen, en zorgen ervoor dat u veel langer “windvrij” kan genieten van het buitenleven in uw tuin of op uw terras.

Vaste windschermen

Bescherm uzelf en uw gezelschap tegen wind of koude en kies een kwalitatief windscherm die vast blijft staan dmv stalen voeten. U kiest uw compositie en ook uw favoriete design voor het windscherm.

Inklapbare en Mobiele windschermen

Indien u geen vast windscherm wenst dan is het inklapbaar systeem een praktische oplossing om ook zo een windvrije zone te creëren. De inklapbare windschermen hebben een accordeonsysteem op wielen waardoor u de schermen gemakkelijk open of dicht plooit. Uniek op de markt, is het verplaatsbaar windscherm Marseille die overal inzetbaar is daar waar u windvrij wenst te vertoeven. Het windscherm is heel vlot dicht te plooien en gemakkelijk op te bergen.

Zitbanken en/of bloembakken in combinatie met windschermen

De zitelementen van Therma hebben een strak design en zijn steeds voorzien met een glasplaat waardoor u windvrij relaxt in uw tuin of op uw terras. Om nog aangenamer buiten te vertoeven zijn er weerbestendige (Sunbrella) zit- en rugkussens verkrijgbaar die u extra comfort aanbieden.  Eveneens is er een zitelement verkrijgbaar in combinatie met een bloembak, die onderscheiden worden met de glasplaat in het midden.Zo geniet u tegelijkertijd van een designvol meubel en groen op uw terras, én zorgt ook voor privacy.

Extra troef: Indien u het wenst te gebruiken voor verschillende zones op uw terras, is er optioneel een set wielen voor de elementen te verkrijgen.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Terras- en Windbescherming

THERMA

Met de Belgische fabrikant Therma kan Vandella u oplossingen aanbieden om windvrije zones te creëren op uw terras, en tegelijkertijd biedt het ook privacy indien u opteert voor acid glas.

Mobiele windschermen - Therma - Marseille

Vaste windschermen - Therma - Nancy

Mobiele windschermen - Therma - Marseille

Vaste windschermen - Therma - Bordeaux

Mobiele windschermen - Therma - Marseille

Vaste windschermen - Therma - Bordeaux

Therma Inklapbare windschermen - Bordeaux

Therma Inklapbare windschermen - Bordeaux

Lounge cube windschermen - Therma - Paris

Lounge cube windschermen - Therma - Cannes

Lounge cube windschermen - Therma - Dijon

Lounge cube windschermen - Therma - Dijon

Marseille-Provence met Acid glas

Therma - Toulouse Provence

Toulouse - Provence 10