Fermob Tuinmeubelen | Nu ook via onze webshop

Fermob Tuinmeubelen is sinds vele jaren een specialiteit van Vandella. Wij houden een zeer grote voorraad aan; enkele honderden Fermob-tafels en meer dan duizend Fermob-stoelen.

Zowel bij Vandella Lochristi als te Maldegem vindt u steeds het volledige assortiment Fermob tuinmeubelen en de 24 kleuren in de showroom.

Deze Franse fabrikant van metalen en aluminium meubilair slaagt er als geen ander in om buitenmeubilair te creëren dat een sterke gevoelswaarde oproept.

Het gamma bestaat uit zalig liggende ligzetels, perfect zittende relaxzetels, een aantal decoratieve zitbanken en een zeer brede keuze aan stijlen voor tafels en stoelen.
In het gamma van Fermob vindt iedereen zijn gading. Fermob-fanaten zijn bij Vandella aan het juiste adres.

FERMOB staat voor “joie de vivre”, speelsheid, creativiteit, vrijheid en realiseert een perfecte harmonie tussen design en natuur.

Laat U inspireren door het uitgebreide FERMOB aanbod en door onze kleurrijke presentaties.

Vandella adviseert U met veel plezier bij het maken van uw (kleur)keuze.

Collecties (klik op de naam voor meer info)

1900

Voor een vleugje romantiek te creëren in jouw tuin pakt Fermob uit met het exclusieve design 1900.

Accessoires

Accessoires ter aanvulling van het Fermob tuinmeubilair. Denk maar aan zitkussens en decoratiekussens, tafeldecoratie, strandaccessoires, …

Alizé

Deze collectie is vervaardigd in aluminium waardoor extreme lichtheid je aantrekt en jouw aandacht wint door het uitzonderlijke design.

Balad Lamp

Balad (van het Franse werkwoord se balader) is een mobiele en trendy tuinlamp van Fermob. Met zijn lichtgewicht is de Balad tuinlamp uitermate stevig, water- en outdoorproof.

Banken

Knap gelijnde banken die aangenaam zitten en mooi ogen.

Bellevie

Bellevie van Fermob is een uiterst comfortabel design. Met hun elegante rondingen, en zeer strakke stabiele basis vormt de collectie Bellevie de perfecte outdoor-set voor op uw terras.

Bistro

Bistro is een eenvoudig design die barst van vreugde en heeft na al die jaren niet van zijn charme en authenticiteit verloren.

Costa

Costa is een héél uitgebreide collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud.

Dune

De plooistoel Dune is een moderne heruitvinding van de plooistoel Bistro. Dune combineert eenvoud met comfort en is kenmerkend door zijn elegante bochten.

Facto

Facto, bestaande uit een stapelbare stoel en barstoel, is een collectie in staal die ontworpen is door de ontwerper Patrick Jouin.

Flower

De collectie Flower barst van inspiratie en “Joie de Vivre” ! Dankzij de retro-stijl en moderne lijnen is Flower een collectie die uiterst charmant en verleidelijk is.

Latitude

Latitude, een ontwerp van Pascal Mourgue, combineert eenvoud met comfort en lichtheid. Met zijn vloeiende lijnen is deze collectie uiterst licht, compact en plooibaar.

Luxembourg

De “legendarische” stoelen Luxembourg, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!

Luxembourg Kid

Luxembourg Kid is de aangepaste mini-versie voor kinderen – geïnspireerd op de legendarische Luxembourg collectie.

Monceau

Deze unieke metalen tuinmeubelen zijn gekenmerkt door hun stevigheid en design.

Montmartre

Met de collectie Montmartre van FERMOB, creëer je een stukje Frankrijk in jouw eigen tuin of terras. Montmarte is een traditioneel en idyllisch design die karakter uitstraalt.

Oleron

Oléron is een nieuwe aluminium collectie van Fermob bestaande uit een zéér stabiele tafel (8 personen) en stapelbare (arm)stoelen.

Opera

Lichtheid en elegantie zijn de sleutelwoorden van de tafelcollectie Opéra. Van klassiek, retro tot ultra-modern… De tafels lenen zich voor alle stijlen.

Passaïa

De PASAIA tuindouche van FERMOB: Deze buitendouche van Fermob is een esthetische voltreffer.

Plein Air

De designer Pascal Mourgue heeft de collectie Plein Air ontworpen met als doel: een meubel maken om perfect mee te genieten van de frisse lucht.

Rendez-vous

Rendez-Vous is een collectie met een vleugje traditie gecombineerd met creative lijnen en elegante perforaties.

Sixties

Sixties is een compacte lounge collectie waar zowel jong als oud comfortabele relax momenten in beleeft. Heerlijk vertoeven is het één van de lounge modellen Sixties.

Suprising

De collectie Surprising is een gedurfd ontwerp. De aantrekkelijke tafel (120x77cm ! ) vormt een prachtig geheel met de elegante stoel Surprising.

Table For Friends

Nog enkele tafels op voorraad van de collectie Luxembourg (verschillende maten), Bellevie en Biarritz.