Fermob Tuinmeubelen | Bestellen kan ook via onze webshop,
NU Fermob Stockverkoop Condities, -7% op de artikelen die we in voorraad hebben.

Fermob Tuinmeubelen is sinds vele jaren een specialiteit van Vandella. Wij houden een zeer grote voorraad aan; enkele honderden Fermob-tafels en meer dan duizend Fermob-stoelen.

Fermob People

Fermob is een innovatieve Franse fabrikant van metalen en aluminium tuinmeubelen die er als geen ander in slaagt om vernieuwde, authentieke en gebruiksvriendelijke tuinmeubelen te creëren met elk zijn eigen gevoelswaarde.

Het volledige Fermob assortiment bestaat uit zalige ligzetels, lounge sets, decoratieve tuinbanken en een uitermate brede keuze aan stijlen van tafels en stoelen. Als kers op de taart heb je keuze uit een waaier van 24 verschillende kleuren waarmee je jouw ideale kleurencombinatie kan samenstellen.

FERMOB staat voor “joie de vivre”, speelsheid, creativiteit, vrijheid en realiseert een perfecte harmonie tussen design en natuur.

Zowel bij Vandella Lochristi als te Maldegem vindt u steeds het volledige assortiment Fermob tuinmeubelen en de 24 kleuren in de showroom.

Laat U inspireren door het uitgebreide FERMOB aanbod en door onze kleurrijke presentaties.

Wij adviseren je graag persoonlijk bij het maken van je (kleur)keuze in een van onze showrooms.

Fermob Tuinmeubelen

STOELEN
Zeer ruim gamma stoelen. Plooibaar, stapelbaar, vaste modellen.
TAFELS
Zeer ruim gamma tafels. Plooibaar, uitschuifbaar, vaste modellen.
LOUNGE
Lounge meubelen om heerlijk in te vertoeven.
LIGBEDDEN
Ruim assortiment comfortabele en gebruiksvriendelijke ligbedden.
BANKEN
Tuinbanken voor iedere tuin en/of terras
VERLICHTING & ACCESSOIRES
Tal van verlichtingen en accessoires om terras en tuin volledig af te werken.

Enkele Top collecties van Fermob

1900
Voor een vleugje romantiek te creëren in jouw tuin pakt Fermob uit met het exclusieve design 1900.
ALIZE
Deze collectie is vervaardigd in aluminium waardoor extreme lichtheid je aantrekt en jouw aandacht wint door het uitzonderlijke design.
VERLICHTING
Balad (van het Franse werkwoord se balader) is een mobiele en trendy tuinlamp van Fermob. Met zijn lichtgewicht is de Balad tuinlamp uitermate stevig, water- en outdoorproof.
BELLEVIE
Bellevie van Fermob is een uiterst comfortabel design. Met hun elegante rondingen, en zeer strakke stabiele basis vormt de collectie Bellevie de perfecte outdoor-set voor op uw terras.
BIARRITZ
BISTRO
Bistro is een eenvoudig design die barst van vreugde en heeft na al die jaren niets van zijn charme en authenticiteit verloren.
CADIZ
De Cádiz-collectie, ontworpen door Antoine Lesur, biedt een ruim aanbod aan zitmeubelen met een eigentijdse uitstraling.
CALVI
Laat u verleiden door de Calvi tafel... Eén ding is zeker: uw tuintafel zal er als geen ander uitzien!
CARACTERE
In de Caractère collectie vraag ik om de rechthoekige tafel, de ronde tafel, de vierkante tafel... Allemaal inklapbaar, praktisch en handig
COSTA
Costa is een héél uitgebreide collectie vol met karakter. De collectie Costa is elegant en modern, en combineert comfort en lichtheid met de grootste eenvoud
LOUISIANE
Met zijn stalen latten vindt deze tijdloos gevormde bank zijn plaats in elke buitenomgeving.
LUXEMBOURG
De “legendarische” stoelen Luxembourg, bekend door de parkstoelen uit het park “Le Jardin du Luxembourg” in Parijs. Wie kent ze niet?!
MONCEAU
Deze unieke metalen tuinmeubelen zijn gekenmerkt door hun stevigheid en design.
OLERON
Oléron is een aluminium collectie van Fermob bestaande uit een zéér stabiele tafel (8 personen) en stapelbare (arm)stoelen.
PASAIA
De PASAIA tuindouche van FERMOB: Deze buitendouche van Fermob is een esthetische voltreffer.
Ribambelle
Ribambelle is de meervoudige tafel van Fermob - 1 standaard versie met 1 of 2 verlengstukken van 42 cm en 1 XL versie met 3 verlengstukken van 50 cm
SIXTIES
Sixties is een compacte lounge collectie waar zowel jong als oud comfortabele relax momenten in beleeft. Heerlijk vertoeven is het één van de lounge modellen Sixties.
SURPRISING
Met de collectie Surprising bieden Harald Guggenbichler en Fermob een collectie tuinmeubelen vol eenvoud, elegantie en finesse.