Kristalia Tuinmeubelen

De Italiaanse designmeubelen van Kristalia combineren esthetiek, creativiteit en kwaliteit wat resulteert in een designvol gamma aan outdoor tuinmeubilair. Kristalia gebruikt voor haar collecties moderne technieken en kwalitatieve materialen. De pure vormen van de ontwerpen weten iedereen te bekoren met hun minimalistische en verfijnde uitstraling, en dat al sinds 1994. De oprichters zijn ondernemende designliefhebbers die reeds bij het begin aandacht schonken aan innovatie, eenvoud en uitgesproken designs. En zo blijven ze voortdurend experimenteren en gaan ze aan de slag met de laatste nieuwe technische oplossingen om bestaande collecties nog beter te maken, en nieuwe collecties te creëren. Hun voorliefde voor Jazz is een inspiratiebron voor de oprichters. Zo willen ze het meubilair van Kristalia een uniek ritme en karakter geven, én net dat onderscheidt Kristalia… Zij tonen een duidelijk verschil aan tussen “een gewoon meubel” en “een designmeubel”. Hun inzet en creativiteit werd reeds meerdere malen beloond. Zo won Kristalia al enkele awards zoals de “Young & Design Award in 2003”, “Good Design Award in 2008”, “Innovation Design Award in 2015”, etc…

De collecties van Kristalia zijn vervaardigd uit duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Kristalia biedt een uitgebreide keuze aan outdoor-tafels aan. Voor elke terrasruimte, is deze nu klein/groot of smal/breed, vindt u de passende tuintafel in hun assortiment terug. Van vaste tafelafmetingen tot uitschuifbare tafelafmetingen met een maximumlengte van 303cm.  Ook in de tafelbreedte is er keuze van 80cm tot wel 124cm (= een ideale breedte om 2 personen aan het uiteinde van de tafel te laten plaatsnemen). Ook in vorm is er keuze uit vierkante, rechthoekige en zelfs ook ronde tuintafels. De tafels stelt u zelf samen qua kleurcombinatie en materiaalafwerking zoals gelakt aluminium en staal, teak, keramiek (Dekton by Cosentine) en FenixNTM. Het is een ongetwijfeld feit dat hun ruime tafelcollecties één van de troeven zijn van Kristalia. Vandella presenteert met trots in de showroom de bestsellers zoals onder andere de tafel Thin-K die zich typeert door haar ranke tafelframe met een fijn rechthoekig profiel waarop het tafelblad van slechts 6mm als het ware zweeft over het frame.

De outdoor-stoelen van Kristalia kan u herkennen aan hun eenvoud met een tikkeltje speelsheid. Het assortiment aan tuinstoelen is hedendaags en tijdloos, én het zijn ontwerpen die weten te verrassen en een uitstekend zitcomfort aanbieden. Kristalia maakt haar (stapelbare) stoelen in zijn geheel in geïnjecteerd polyurethaan of polypropylène (afhankelijk van het type stoel). Bij sommige stoelen is enkel de zitting hierin vervaardigd en combineert Kristalia het met een frame in gelakt aluminium of staal. Door de keuze aan kleuren, door het lichte doch stevige materiaal en door de onderhoudsvriendelijkheid zijn de tuinstoelen van Kristalia heel geschikt voor de particulier – en contractmarkt. Naast een selectie van hun toppers aan stoelen, ontdekt u bij Vandella ook de designvolle loungecollectie Brioni by Kristalia.

Dankzij de toewijding van het ontwerpteam, het enthousiasme van Kristalia en hun krachtige collecties past het design label Kristalia perfect in het gamma van Vandella. Kristalia deelt dezelfde passie en identiteit zoals Vandella en dat is onder meer outdoor-meubilair met een eigentijdse uitstraling aanbieden die toegankelijk is voor iedereen. Dat elk meubelstuk een strenge kwaliteitscontrole bij Kristalia ondergaat, is voor Vandella een must en zorgt voor een fijne samenwerking. Kom langs in onze showroom en maak kennis met het Italiaans designmeubilair Kristalia – made in Italy.

Alle collecties van Kristalia

MEM
Bekijk hier de collectie Mem !
PLANA
Bekijk hier de collectie Plana !
PULP
Bekijk hier de collectie Pulp !
RAMA
Bekijk hier de collectie Rama !
SUSHI
Bekijk hier de collectie Sushi !
BRIONI
Bekijk hier de collectie BRIONI !
MAKI
Bekijk hier de collectie Maki!
ELEPHANT
Bekijk hier de collectie Elephant!
THIN K
Bekijk hier de collectie Thin K !
LP
Bekijk hier de collectie LP!
OOPS
Bekijk hier de collectie Oops!