Tuinsets

Bij Vandella vindt u tuinsets in diverse uitvoeringen en maten. Wenst u fleurig de lente en zomer tegemoet gaan? Dan vindt u zeker uw gading in het kleurrijk en speels assortiment van Fermob en EMU.

Fermob staat voor La Joie de Vivre. Eens u kennis maakt met de 24 kleuren en de trendy collecties bent u verkocht voor de Franse charme. De doelstelling van Fermob is het creëren van kleurrijk, comfortabel en betaalbaar design voor jong en oud! Fermob biedt voor elk wat wils. Ook de Italiaanse tuinmeubelen van EMU hebben een kwalitatief en tijdloos design in allerlei hippe kleuren. EMU biedt tuinsets aan in diverse afmetingen, in aluminium, metaal of hout.

Zorgeloos genieten van uw tuinset?
Maak kennis met het assortiment van EGO Paris en Royal Botania. EGO Paris staat voor L’Art de Vivre. Leven in stijl met een aluminium tuinset uit de collecties Tandem, Extrados of Première. Met tal van kleurcombinaties creëert u uw tuinset die voldoet aan uw wensen. De design tuinsets van Royal Botania hebben een strak en tijdloos design. Het gebruik van kwalitatieve materialen zoals inox en keramiek maken van elke tuinset een pareltje.

De merken die Vandella verdeelt zijn zéér onderhoudsvriendelijk.
Dat geldt ook voor de collecties van SIFAS, FAST en Castle Line. De Franse tuinsets van SIFAS zijn een aanrader voor mensen die houden van het buitenleven en wensen te genieten elke dag. SIFAS maakt gebruik van hoogwaardige materialen waardoor u uw tuinset zonder probleem elk seizoen buiten kan laten staan. Ook het Italiaanse merk FAST is een kwalitatieve topper. Deze aluminium tuinsets springen in het oog met hun strak design en Italiaanse flair. Voor liefhebbers van hout biedt Alexander Rose prachtige tuinsets aan van hoge kwaliteit. Onder andere de tuinset uit de collectie Tivoli, deze heeft een klassiek karakter met een modern design. De tuinset Tivoli maakt gebruik van de houtsoort Roble. Roble is sterker dan teak en één van ’s werelds meest duurzame houtsoorten.