Tuintafel

Ontdek bij Vandella een ruim aanbod aan kwalitatieve tuintafels.

Wij bieden exclusieve tuintafels aan van Europese fabrikanten die steeds gebruik maken van hoogwaardig materiaal en een grote keuze hebben aan kleuren en afmetingen. Er is een uitgebreide materiaalkeuze zoals inox, metaal of aluminium. Al dan niet in combinatie met een tafelblad in glas, HPL, keramiek of teak. Elke tuintafel heeft zijn eigen specifieke eigenschap, zodat wij u voor elke situatie een passende tuintafel kunnen aanbieden.

Zo hebben wij grote vaste of uitschuifbare tafels in aanbod die onmisbaar zijn op zomerse feestjes met familie en vrienden. Onze uitschuifbare tuintafels kan u in een handomdraai verlengen tot een grote feesttafel. Kies uw feesttafel uit het ruim een kleurrijk assortiment van Fermob, EGO Paris en EMU. Houdt u liever van een strak en minimalistische tuintafel? Dan vindt u zeker uw keuze in het assortiment van Sifas, Royal Botania, Fast, Kristalia en Castle Line.

Voor wie van gezelligheid houdt is er een grote keuze aan vierkante, rechthoekige of ronde tuintafels in het assortiment van Fermob. Tevens is er een grote keuze aan plooibare tuintafels in allerlei afmetingen voor wie een kleinere (stads)tuin of appartementsterras heeft . Ook in het assortiment van EMU en Fast vindt u kleinere tuintafels om gezellig met z’n twee te genieten van bv. een ontbijtje in de ochtendzon of een glaasje wijn. Wij informeren u graag in onze showroom te Lochristi of Maldegem waar u kan kennis maken met ons aanbod aan tuintafels.