Tuinbanken

Bij enkele van deze tuinbanken ligt de klemtoon méér op het decoratieve gehalte, maar we selecteerden voor u ook enkele modellen waarbij het zitcomfort uitgesproken aangenaam is. Zodat u ze mee kan integreren als onderdeel van een volledige Outdoor-lounge of Outdoor-kantoor. Buiten-werken, in het stadspark, was afgelopen lente en zomer trouwens een nieuw gepropageerde trend. Maar kan uiteraard ook op uw eigen terras.

De houten tuinbank komt uit de hedendaagse reeks “Tivoli” van Alexander Rose. Ze oogt zeer strak, heeft een goed zitcomfort en is verkrijgbaar in 2 afmetingen.

De 3 metalen banken zijn van Fermob en zijn dus naar keuze verkrijgbaar in 24 kleuren.

  • De hele grote design tuinbank luistert naar de naam “Charivari” en fungeert als een echt pronkstuk in uw tuin.
  • De tuinbank “Louisiane” (verkrijgbaar in 2 afmetingen) is dan weer een aloude klassieker, maar via uw kleurkeuze kan u een héél speciaal accent creëren.
  • De exclusieve tuinbank “Origami” illustreert dat een bank zowel decoratief kan zijn, maar ook functioneel om bij te zetten aan tafel.

Bankstellen kunnen ook deel uitmaken van een globale opstelling. Zeker wanneer ze gemaakt zijn uit lichtgewicht aluminium. U kan ze dan immers verplaatsen naar een rustplekje in de tuin of u kan ze configureren als onderdeel van uw buitenkantoor of outdoor-lounge, telkens met de specifiek bijpassende lage tafel erbij.

De meest gekende zijn ondertussen de tuinbanken uit de iconische collectie “Luxembourg” van Fermob. Hun zitcomfort is super en nodigt uit tot aangenaam samenzijn. Bovendien zijn ze stapelbaar. Ze werden ontworpen door Frédéric Sofia. Van zijn hand is trouwens ook het ontwerp van de “Sixties”- banquette.