Infina UX

Umbrosa

De parasol Infina is ontworpen door de Belgische designer Dirk Wynants en beschikt over een innovatief ontwerp die ervoor zorgt dat er geen storende baleinen en baleinhouder aan de onderkant van het doek zichtbaar zijn. Dit resulteert in een prachtig minimalistisch uitzicht.

De Infina UX collectie schittert in zijn eenvoud en klasse: een centrale stokparasol zonder zware structuur. Deze speelse parasol heeft een parasoldoek met afgeronde hoeken. Het optionele tafeltje met houten plateau-cover zorgt voor een extra dimensie: een extra plaatsje voor jouw glas bij de grotere lounge sets is altijd welkom.

Deze parasol is uitermate flexibel dankzij de mobiele parasolvoet en kan je makkelijk verplaatsen voor een maximale schaduw. De Infina UX komt tot zijn recht in elke urban of bohémien omgeving waar organische en frivole accenten centraal staan. Een charmante stadstuin, een hippe bar, een strakke poolhouse of een trendy restaurant: het kan allemaal. De Infina UX is beschikbaar in twee uitvoeringen: Full Black en Sand.

GOED OM WETEN

  • Middenstok parasol 2,5 x 2,5 m
  • Afgeronde hoeken
  • Parasoldoek in Colorum Black of Sand
  • Frame in Black RAL 9005 of Limestone Beige RAL1013
  • Handig tafeltje en cover in hout zijn optioneel te verkrijgen
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Infina UX

UMBROSA

De Infina UX collectie schittert in zijn eenvoud en klasse: een centrale stokparasol zonder zware structuur.

Infina UX Sand

Infina Black

ONTDEK ALLE COLLECTIES