Royal Botania

Royal Botania staat synoniem voor luxe, kwaliteit en elegant design in alle facetten. Het tuinmeubilair is een mix van precisie en functionaliteit, van het minimale en maximale. Een combinatie waar wij van houden.

Royal Botania Tuinmeubelen

Dit luxueuze én Belgisch topmerk – Royal Botania – in outdoor furniture dankt zijn wereldwijde succes aan zijn uitgebreid gamma tuinmeubilair van een uitzonderlijke kwaliteit. De collecties worden geapprecieerd door de liefhebbers die oog hebben voor esthetische verfijning. Door het samenbrengen van kwaliteit en functionaliteit wordt voldaan aan de hoogste eisen van onze klanten. Steeds met oog voor schoonheid beantwoorden de collecties van Royal Botania aan de vele wensen om een zeer comfortabele en aangename buitenomgeving te creëren.

Als het gaat om het materiaalgebruik, is alleen het beste goed genoeg. Kwaliteit, daar streeft Royal Botania telkens naartoe, én met succes. Want de collecties van Royal Botania worden wereldwijd verkocht. Daarmee is extra duidelijk naar voren gekomen dat de tuinmeubelen bestand zijn tegen verschillende, soms extreme, weersinvloeden. Denk maar aan de hitte in Dubai, de Canadese winters, de hoge UV blootstelling in Australië, én zeker ook ons Belgisch “klimaat”.

Alle collecties kenmerken zich door fraaien lijnen. Streng geselecteerde en duurzame materialen worden er steeds gebruikt. Royal Botania biedt collecties aan in inox / roestvrijstaal, aluminium, teak. En dit al dan niet in combinatie met glas of keramiek. Ook voor de afwerking van de ligbedden, loungesets, … maakt Royal Botania gebruik van hoogstaande materialen zoals Batyline en Sunbrella.

Daarnaast geeft dit luxueuze Belgisch topmerk ook de keuze aan de klant om zelf hun kleurcombinaties te kiezen zodat de dining set en/of lounge set perfect past bij de stijl van uw woning

De collecties van Royal Botania zijn zeer uitgebreid. Van eetsets tot loungemeubelen, van ligbedden tot relaxzetels. Zelfs beschermhoezen, outdoor-tapijten, buitenverlichting en parasols bieden zij aan in hun ruim assortiment. Werkelijk alles om uw tuin / terras compleet te maken in alle stijl en luxe, en met alle comfort en kwaliteit.

Alura

De aluminium collectie ALURA, bestaande uit armstoelen, ligbedden en lounge sets, scoort op heel wat belangrijke factoren.

Beacher

Eens u kennis heeft gemaakt met de BEACHER van Royal Botania denkt u zeker niet meer aan de klassieke strandstoel.

Conix

De naam van deze tafelcollectie verwijst naar de conische vorm van de betonnen basis.

Zidiz

Zidiz, biedt een dining-serie aan en een lounge-serie.

Calypso

Vanwege het onmiddellijke succes van de stoel hebben ze besloten om Calypso uit te breiden tot een volledig assortiment, waaronder een Calypso Lounge.

Jive

Bekijk hier de collectie van de unieke design stoel JIVE.

Lighting

Bekijk hier onze collectie tuinverlichting van Royal Botania.

Organix

Geïnspireerd door de natuur zelf, is de Organix-collectie verbluffend, of het nu gaat om een combinatie van een natuurlijke omgeving of om een contrast met minimalistische architectuur.

Ninix

NINIX is een collectie tuinmeubelen waar er gekozen werd om gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat is een uitstekend en verfijnd design.

Ozon

De collectie OZON is een prachtig design die jong en oud weet te bekoren. Deze luxueuze collectie straalt met zijn moderne lijnen een ware klasse uit.

QT Taboela

De tuinstoelen en ligzetels uit de collectie QT toveren uw tuin om tot een luxueuze omgeving.

Folia

Deze opvallende stoel wordt gekenmerkt door een eigentijdse elegantie, geïnspireerd op de nerven van een blad. Naast het aantrekkelijke uiterlijk, slaagt deze stoel er ook in om het hoogste comfort te bieden.

Strappy

De nieuwe en zeer originele Strappy-lijn is voorzien van een gecoate roestvrijstalen structuur bestaande uit één doorlopende stang die helemaal rondloopt.

Exes

Wat een betere naam om een stoel gemaakt van twee X-vormige frames te noemen, het aanbieden van een overmaat aan comfort en stijl

U-Nite

Een high-end outdoor tafelcollectie dat is de tafel U-Nite van Royal Botania met bijna onbeperkte keuzes in afmeting, kleur en afwerking.

Styletto

De Styletto-collectie huldigt de schittering van eenvoud en wekt een gevoel van verfijning en rust op.

Traverse

Het is een cool en handig meubelstuk. Half geopend dient hij perfect als een tafel voor twee.