Folia

ROYAL BOTANIA

Dankzij het opvallende ontwerp trekt de Folia onmiddellijk de aandacht zonder opzichtig te zijn. Deze opvallende stoel wordt gekenmerkt door een eigentijdse elegantie, geïnspireerd op de nerven van een blad. Naast het aantrekkelijke uiterlijk, slaagt deze stoel er ook in om het hoogste comfort te bieden.

De Folia is waarschijnlijk het meest uitdagende item in de Royal Botania collectie om te creëren en te produceren. Authentiek vakmanschap is een noodzaak voor deze meesterwerken en elk stuk is een waar kunstwerk. Onlangs hebben we een unieke schommelstoel vol karakter aan de collectie toegevoegd. Een ergonomische blikvanger die uitnodigt tot rust en ontspanning. En om de familie volledig te maken, nog een lage loungestoel. Met uw benen op de voetsteun kunt u achterover leunen en in stijl wegdromen!

Het frame is gemaakt van dunne roestvrijstalen buizen. Naast de witte, antraciete en bronzen poedercoating bieden wij nu ook diverse zachte pastelkleuren aan: olijfgroen, hemelsblauw en champignon.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Folia - Royal Botania

Folia - Royal Botania

Folia

ROYAL BOTANIA

Dankzij het opvallende ontwerp trekt de Folia onmiddellijk de aandacht zonder opzichtig te zijn.

Folia - Royal Botania

FOLIA ROCKING CHAIR & FOOTREST

FOLIA 77 LOW CHAIRS - BLOOM 380 PARASOL

FOLIA 55 DINING CHAIR