Strappy

ROYAL BOTANIA

De nieuwe en zeer originele Strappy-lijn is voorzien van een gecoate roestvrijstalen structuur bestaande uit één doorlopende stang die helemaal rondloopt om een minimalistisch maar functioneel en stapelbaar kader te vormen, waaraan de gewatteerde zittingsriemen en armleuningen zijn bevestigd.

Ze lijken alsof opgehangen in dit elegante frame. Dat de voor- en achterzijde alleen door zachte elementen met elkaar verbonden zijn, is echter een optische illusie. Wat voldoet aan het oog is in feite de bekleding, de aluminium bandjes zijn mooi verborgen binnen. Samen met de verborgen armleuningverbinding vormen ze de ruggengraat van de Strappy.

Deze optische ’truc’ maakt het niet alleen mogelijk om een zeer fijn en fragiel uitziend kader te hebben, maar is ook geschikt voor een nog groter voordeel. De bekleding kan in een mum van tijd worden verwijderd, voor reiniging of winteropslag.
Met een extra set kun je zelfs het uiterlijk van de Strappy veranderen om de kleuren van het seizoen te volgen.

Alsof de selectie van zo’n 70 verschillende kleuren en texturen voor de bekledingsstoffen nog niet genoeg was, zijn er ook drie zeer resistente imitatielederen aan de lijst toegevoegd. Gekleed in zwart, cognac, of taupe lederen-look stof, Strappy echt onderscheidt zich van de menigte en vervaagt de lijn tussen binnen en buiten meubilair.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Royal Botania, collectie Strappy

Royal Botania, collectie Strappy

Royal Botania, collectie Strappy

Royal Botania, collectie Strappy

Strappy

ROYAL BOTANIA

Royal Botania, collectie Strappy